Elképesztően csúnya ez a teletabis csizma, ráadásul felfoghatatlanul sokba kerül. A brit tervező a mesefigurákból inspirálódott, a kollekció nagyon bizarr lett.

hirdetés

Amikor már azt gondolná az ember, hogy nem tudnak új és izgalmas kreációkkal előrukkolni a tervezők, akkor jön Christian Cowan és megalkotja a lábon viselhető mesefigurát. Ha a kilencvenes években volnánk, valószínűleg minden gyermek sikítva rohanna az üzletbe, hogy az övé lehessen a Dipsy fejével díszített bizarr csizma. A probléma csupán az, hogy a különleges darab felnőtteknek készült, ráadásul igencsak borsos áron kínálják. A célközönség egyébként éppen az a fiatal felnőtt korosztály, aki ezen a mesén nőtt fel, nem véletlen, hogy Cowan felnőtt méretben tervezte a bizarr lábbeliket.

Csúnya teletabis csizma 850 ezer forintért

A fiatal tervezőtől nem szokatlan, hogy merész tervek alapján álmodja meg legújabb ruhadarabjait, azonban a Teletabik ihlette kollekció minden eddigi tervét túlszárnyalja. A ruhák tulajdonképpen nem rugaszkodtak el különösebben a valóságtól, a csizma azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. Nos, a teletabis lábbelinél már csak a kampányfotók lettek szürreálisabbak.

Bár kissé hihetetlen, sokan kérdezték a csizma megjelenésekor, hogy várható-e a többi Teletabi arcával és színével megálmodott változat is. Volt, aki Tinky Winkys verziót akart, míg mások azt írták, hogy ez az, amiről mindig is álmodtak, és imádják Cowan eddigi legmerészebb kreációját.

A tervező abszolút újjáélesztette az egykor hihetetlenül trendi mesefigurákat, a fotózáson minden Teletabi részt vett. Valljuk be, a hatalmas plüssjelmezek teljes mértékben elterelik a figyelmet az ütős kollekció darabjairól.

Cowan merész, játékos és egyedi tervezői világához egyébként kifejezetten passzol a Teletabik vidám, vicces és bájos hangulata. Bármennyire is furcsának és bizarrnak tűnik az ötlet, tökéletesen illik a dizájner stílusába. Ettől függetlenül ki merjük jelenteni, hogy valószínűleg nem sokunk adna cirka 850 ezer forintot egy olyan csizmáért, ami nem igazán passzítható bele a mindennapi öltözékekbe, maximum fesztiválokon jöhet szóba, sőt, színpadi öltözék kiegészítésére is abszolút tökéletes.

Christian Cowan egyre népszerűbb

A fiatal tervező egyébként egyre népszerűbb és elismertebb a divatszakmában, olyan hírességek rajonganak a kreációiért, mint Lady Gaga, Miley Cyrus vagy éppen Cardi B. Már a felsorolásból egyértelművé válik, hogy Cowan cseppet sem a visszafogott, letisztult divatirányzatokat kedveli, a merész, egyedi vonalvezetés, a látványos színválasztás és a különleges formavilág az, ami igazán mozgatja a fantáziáját. Persze mindezt úgy, hogy a nőiességet és a sikkes részleteket sem szorítja háttérbe.

Egyre több magazinborítón tűnnek fel Cowan különleges kreációi. Nemrégiben például a feltörekvő színésznő, Jenna Ortega viselte az egyik ütős, dögös darabját az Elle címlapfotózásán. Tőle sem állnak távol a különleges, egyedi darabok, valószínűleg nem véletlen, hogy épp egy Cowan darabban kapták lencsevégre.

A hamarosan megjelenő, Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie-filmben szintén fel fog tűnni a tervező egy sikkes alkotása. Nem is meglepő, hogy a világhírű, Oscar-díjas jelmeztervező, Jacqueline Durran a brit tehetség egy korábbi darabját is beválogatta a repertoárba. Ez a ruha annyira passzol a koncepcióba, mintha Cowan direkt erre az alkalomra tervezte volna!

Kiemelt kép: christiancowan/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés