Gisele Bündchen szépsége mindenképp szembetűnő, ám a tíz évvel ezelőtti képek előtt látva a gyönyörű modellt, még inkább lenyűgözően hat a megjelenése. A 41 éves szupermodell nem változott semmit, jobb formában van, mint valaha. A Burberry kampányában Gisele kisugárzása egyértelműen elviszi a show-t.

hirdetés

Bár a divatkampányokat általában a legújabb trendek, a sikkes holmik miatt szeretik a divatrajongók, előfordul, hogy maga a koncepció még érdekesebb, mint a ruhakollekció. A Burberry kampányával pontosan ez a helyzet, Gisele Bündchen magára vonzza a rivaldafényt, az egyébként harsány és feltűnő darabok teljesen a háttérbe szorulnak.

A világ egyik legismertebb és legkeresettebb szupermodellje garantáltan jó választás egy ütős kampányhoz, Gisele Bündchen már a puszta jelenlétével elvarázsol mindenkit. Ez a fotósorozat azonban sokkal több egy egyszerű reklámnál. A 41 éves modell tíz évvel ezelőtti, kiadatlan portréi előtt pózol.

 

Gisele Bündchen és a 10 éves képek a múlt és a jelen kapcsolatát szimbolizálják

A 41 éves szupermodell imádta ezt a forgatást, ám nem csupán a koncepciónak köszönhetően. A sztorit az teszi igazán izgalmassá, hogy ugyanazokkal a fotósokkal dolgozott most együtt, akik a tíz évvel ezelőtti, kiadatlan portrékat készítették róla. A Luigi & Iango névre hallgató duó elképesztően elismert párosnak számít a divatfotózás világában, fantasztikus érzékkel közvetítenek érzelmeket letisztult stílusú képeikkel.

 

Megdöbbentő látni, hogy Gisele Bündchen szó szerint semmit nem változott az elmúlt tíz évben, sőt. A modell talán jobb formában van, mint valaha. Persze nem a véletlennek köszönheti az örök fiatalságot, a genetikai adottságok mellett rengeteg befektetett energia rejlik a csodás külső mögött.

 

A kampányban múltidéző fazonok is megjelennek, így összhangba hozva a tíz évvel ezelőtti fotókat és a jelen állapotot. Ahogy a gyönyörű modell nem változott semmit ez alatt az időszak alatt, úgy az aktuális divatban is megjelennek régi elemek. Az ikonikus mintázatok és darabok egyértelműen a múlt és a jelen játékát szimbolizálják, a vízió rendkívül izgalmas, nem egy tipikus koncepciót képvisel.

Az élénk tónusok mellett a tipikus Burberry-sajátosságok – mint például a jól ismert kockás minta – szintén helyet kaptak a kollekcióban, ám az újragondolt verzió ugyancsak megjelenik a darabokon. A múltidéző és a jövőre koncentráló elemek és motívumok remekül megférnek egymás mellett. Legalább annyira harmonizálnak, mint Gisele Bündchen tíz évvel ezelőtti önmagával a háttérben.

 

Kiemelt kép: Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

Képek a cikkben: Luigi & Iango.

  • Megosztás:
hirdetés