Bár a vezetéknevük közös, sokan mégsem tudják, hogy a bájos Emma Roberts és Julia Roberts valójában rokonok. A 53 éves színésznő a fiatal csillag édesapjának a testvére, így elég közeli szálak fűzik őket össze. Emma apja egyébként a szintén színész Eric Roberts, így volt kitől örökölnie tehetségét. Az első gyermekével várandós Emmáról csodás, nyárias hangulatú divatfotók készültek.

hirdetés

Emma Roberts neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen számos filmben, sorozatban láthattunk. Már gyerekként vonzotta a filmezés világa, és viszonylag hamar, kilenc évesen kapta az első szerepét. A színésznő karrierje azóta töretlen, és számos alkotásban megcsillogtathatta már a tehetségét. A nagy sikerrel futó American Horror Story antológiában több évadban is feltűnik. Érdeklődik a zene iránt, sőt, saját dalai is vannak: 2005-ben még egy albumot is megjelentetett.

Emma, és a szintén színész Garrett Hedlund augusztusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Azóta a 29 éves színésznő már többször megmutatta növekvő pocakját az Instagramon. Most pedig az amerikai Cosmopolitan címlapján kapott helyet, az összeállításban pedig igazán sikkes szerelésekben pózol.

Emma Roberts várandósan még bájosabb

A színésznőtől nem áll távol a divatos megjelenés, hiszen az elmúlt években rendre elképesztő kreációkban mutatkozott a vörös szőnyegen. Filigrán alkattal rendelkezik, így mondhatni, bármi jól áll neki. Természetesen a magánéletben is szereti a csinos darabokat, bár legtöbbször a kényelmet helyezi előtérbe. Gyakran bújik farmerba, amihez különleges felsőrészt és egyéb kiegészítőket párosít.

Az elkészült fotókról Emma stílusa is visszacseng, hiszen a nőies egészruhák mellett, a hasvillantós darabok úgyszintén helyet kaptak, így az elegancia és az extravagancia egyszerre érvényesülnek. Igazán bájos a képeken, a várandósság hatására szinte kivirult a színésznő.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés