Talán a rockos sminknek, a retró frizurának, vagy az ultramenő tengerparti szereléseknek köszönheti, de Gigi Hadid kisugárzása teljesen más a Vogue összeállításában. Mexikó tengerpartján fotózták a 24 éves modellt.

hirdetés

Gigi Hadid kétségkívül gyönyörű modell, de eddig csak ritkán tudta levetkőzni magáról bájos, kamaszos megjelenését, ami úgy általában jellemzi. Gyermeki babaarca miatt jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, pedig a divatbemutatókon és fotózásokon már nem egyszer próbálták más irányba terelni a karakterét.

Úgy tűnik, nemcsak a W Magazine kreatív csapata képzelte bele egy vagány vadmacska szerepébe a tökéletes arcú szépséget, a Vogue ugyanis retró fotózásra kérte fel a modellt. Köztudott, hogy Gigi Hadid csak ritkán váltogatja a hajfazonját, de előfordult már, hogy kipróbálta a póthajból készült frufrut. Most egészen új frizurával láthatjuk a Mexikói Riviérán, Mayakoba üdülőterületén, ahol a képek kedvéért visszapörgették az időt. A modell stílusában a hatvanas és nyolcvanas évek keveredik, egy kis rockos beütéssel.

A stylist, Paul Cavaco horgolt és bordázott felsőkbe, fűzős bikinibe, és divatos úszódresszekbe bújtatta a modellt, akinek érzéki szemsminkje egy kicsit Brigitte Bardot stílusát idézi, frufrus, shag-fazonú frizurája pedig a nyolcvanas évekbeli rockdívák dögös megjelenésére hajaz. A texturált, szélfútta hullámok különösen jól állnak a Hadid lánynak, aki most láthatóan kizökkent a bájos szöszi szerepéből. Láthattuk már vagánynak nem egyszer, de most igazán elkapta azt a finom átmenetet, amikor a szexi kisugárzásában a pimasz lázadó mellett ott van az érzéki nő is. A csodás, forró nyári hangulatú képeket Giampaolo Sgura készítette.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés