Eva Longoria videóban mutatja meg, hogy milyen számára egy szimpla, könnyed hétköznapi smink. Makeup nélkül és finoman kifestve egyaránt gyönyörű, sminkelési technikáját érdemes ellesni.

hirdetés

Eva Longoriát hosszú évekkel ezelőtt ismerhette meg a nagyközönség, jóformán a kamerák előtt vált érett nővé. A múló idő nagyon kíméletesen bánt vele, pontosan úgy néz ki, mint 2004-ben, a Született feleségek című sorozat indulásakor. Néhány finom mimikai ráncot leszámítva a kor egyáltalán nem hagyott nyomot a színésznő megjelenésén.

Habár legtöbbször a vörös szőnyegen, magazinfotókon vagy egy-egy szerepben láthatjuk, amikor van rajta némi festék, Eva Longoria abszolút felvállalja smink nélküli megjelenését. Nem takargatja szeplőit és finom barázdáit sem, csodás bőrét kár lenne rejtegetnie, hiszen elképesztően jó formában van.

Legutóbb a Vogue-nak mutatta meg mindennapi sminklépéseit, ám a korrektor felkenésével a közönséget is megvárta. Magabiztosan mutatja meg arcápolási rutinját, valamint makeup nélküli arcát is.

Eva Longoria megmutatta, hogy milyen egy finom hétköznapi smink

A rajongók már-már azt is gondolhatnák, hogy Eva Longoria valamilyen csodaszerrel tartósítja magát, hiszen az elmúlt években szó szerint semmit sem öregedett. Az idő múlása igencsak kegyesen bánik a színésznővel, ragyogó bőrét azonban nem lehet kizárólag a genetika számlájára írni. Nagyon sokat tesz azért, hogy megőrizze fiatalos, vonzó megjelenését. Tudatos életmóddal, étkezéssel, na és persze jól felépített arcápolási rutinnal tartja karban külsejét.

A Vogue Beauty Secrets sorozatában már számtalan híresség mutatta meg, hogy miként ápolja bőrét és hogyan készíti el mindennapi sminkjét. Csak idő kérdése volt, hogy Eva Longoria mikor kerül fel a magazin listájára, hiszen a 48 éves színésznő nagyobb fénnyel tündököl a vörös szőnyegen, mint valaha.

Az elmúlt időszakban több izgalmas fotósorozat készült róla, egyre több címlapon bukkan fel, lehengerlő kisugárzásán és kifogástalan megjelenésén pedig csak ámulnak a rajongók. Az arcbőrét akár a tudatos bőrápolás tökéletes mintájaként is lehetne mutogatni, titkait pedig végre felfedte a nagyvilág előtt.

 

A színésznő nagyon nagy hangsúlyt fektet a hidratálásra, a videóban például hialuronsavval turbózza fel bőrének vízháztartását. A táplálást nem aprózza el, az arcolajtól sem riad meg. Azonban azt fontos leszögezni, hogy a megfelelő arcolaj kiválasztásakor mindenképpen célszerű figyelembe venni az arcbőr típusát és adottságait.

Egy különleges arcmasszázs segítségével pezsdíti fel a bőr alatti mikrokeringést. Noha Eva Longoria egy gépet használ, a megfelelő pontok stimulálásával manuálisan, kézzel végezve éppúgy elérhető a tápanyagok és az oxigén kiegyensúlyozott áramlása. Ez rövid távon felfrissíti a megjelenést és üdévé varázsolja az arcbőrt, hosszú távon pedig a ráncok kialakulása ellen úgyszintén felveheted vele a küzdelmet.

Eva Longoria a szemkörnyékét, sőt az ajkait sem hagyja ki a sorból, amiről bizony sokan elfelejtkeznek a mindennapi arcápolás során. Egy szuper szemkörnyékápoló vagy tapasz a legsűrűbb, legrohanósabb reggelbe is belefér, csak meg kell tanulni gazdálkodni az idővel.

A gyönyörű színésznőnek nem kell smink a sikkes, nőies összhatáshoz, ám azért vannak alkalmak, amikor egy minimális makeup nélkülözhetetlen. Ő alapvetően mindennap sminkeli magát, ám nem szereti a maszkszerű, vastag fedést. A természetességre törekszik, ami sikerül is neki, pedig rengeteg sminkterméket vet be egyetlen makeup elkészítéséhez.

A különböző kozmetikumok azonban remekül harmonizálnak egymással, mindenből csak egy leheletnyit alkalmaz, ezáltal az eredmény nem túlzó vagy mesterkélt, cseppet sem filterszerű. Leginkább nude és bronzos tónusokra hagyatkozik, ezzel is a természetes, natúr összképet erősíti.

A hangsúlyt egyértelműen a szemekre helyezi. A tekintet kiemelésével valóban látványosan fokozható a vonzerő, a hosszú fekete pillákkal keretezett igéző tekintet abszolút felerősíti a belső kisugárzást és a nőiességet. Eva Longoria természetesen ezzel sem esik túlzásba, az összkép határozottan természetesnek tűnik a procedúra végén.

A sminkvideóból nem csak azt lehet megtanulni, hogyan lehet könnyed, finom nappali sminket készíteni. Az szintén kiderül, hogy a bőr előkészítése rendkívül fontos a szép eredményhez, semmiképpen nem érdemes lespórolni az arcápolási lépéseket.

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés