Eva Longoria szereti a stílusosan szexi, nőies ruhákat, így a Town & Country magazin számára készült divatfotók igencsak kedveznek az ízlésének. Mindig is csinos nő volt, de az utóbbi pár évben látványosan tónusos alakot sportolt össze magának, ami a képeken is rögtön szembetűnik.

hirdetés

A színésznő fantasztikus formában van, elég csak rápillantani, és érezhető, hogy nőies kisugárzása most, az ötvenhez közelítve a legerősebb. Bár sosem volt híján a körülötte vibráló, mágneses vonzerőnek, még rátesz egy lapáttal az a fajta energikusság és belülről sugárzó ragyogás, ami különösen jellemző azokra a nőkre, akik minden téren rendben vannak önmagukkal, ám ez a fajta elégedettség csak még intenzívebb fejlődésre ösztönzi őket.

A rendezőként is tevékenykedő Eva Longoria főként a munkáiról mesélt a Town & Country magazinnak adott interjúban, és persze, csodás divatfotók készültek róla. Elmondása szerint a munkájában éppúgy egy érettebb szakaszba lépett, tele van tervekkel és ambíciókkal, és elég nagy energiát érez magában ahhoz, hogy megvalósítsa céljait, valamint a filmrendezésben éppúgy kiteljesedjen.

Pár évvel ezelőtt életmódváltással támogatta meg híres teherbírását, a rendszeres testedzés, az egészséges táplálkozás és a fitt életvitel eredménye pedig sportos alakján éppúgy megmutatkozik. Mielőtt bárki lefitymálná a teljesítményét, mondván, hogy van pénze és ideje, amit magára fordíthat, érdemes belegondolni, milyen naponta más mozgásformát űzni, reggel hatkor már az edzőteremben sportolni, mindezt összeegyeztetve a gyerekneveléssel és egy hektikus időbeosztású munkával, ami gyakran késő estéig elhúzódik.

Szerintünk roppant kemény feladat még pénzzel, szabadidővel együttvéve is, ráadásul a színésznő akaraterejét nem csak a megfelelési kényszer és a hiúság mozgatja. 43 évesen hozta világra első gyermekét, és a szülés után egyáltalán nem sietett azzal, hogy megszabaduljon a felszedett pluszkilóktól. Úgy érezte, ennek időt kell hagyni, elsőként a lelki átalakulásra és az anyaság megélésére koncentrált.

Amikor elérkezettnek látta a pillanatot, személyi edző segítségével, apránként vágott neki a megújulásnak, nem a gyors eredmények izgatták, hanem hogy bírja az iramot a gyermeknevelés és munka között ingázva. Bár eleinte csak az erőnlétét igyekezett feltornászni, és a szülés után megrekedt feleslegtől akart megszabadulni, később éppúgy motivációt jelentett számára az állóképességének fokozatos, érezhető javulása.

Az a vibráló energikusság és nagy elán, amellyel megéli és élvezi az élet mindennapos dolgait, a Town & Country magazin fotóin ugyancsak visszatükröződik.

Inspiráló divatfotók születtek: Eva Longoria alakja láttán sokan kedvet kapnak az edzéshez

A színésznőt hollywoodi dívaként ábrázolja a magazin, Ruven Afanador fotóin nem éppen a színfalak mögötti hajtás, hanem egyfajta könnyed életstílus elevenedik meg, a stylist, Bernat Buscato pedig olyan dizájnerruhákat válogatott össze a képi történetmesélés kedvéért, amelyekben a latinos stílusjegyek éppúgy felbukkannak, mint a színészi szakmára utaló színpadi megjelenés kellékei, a szmokingszerű ruha, a kesztyű és a cilinder.

Kép: Ruven Afanador/Town & Country magazin.

 

A hatvanas-hetvenes évekre jellemző csinos szabások szintén megjelennek a repertoárban. Eva Longoria csodás alakját trükkös kivágások és pántok hangsúlyozzák. A Ralph Lauren, a Hermés, a Juana Martin, a Manolo Blahnik, a Thom Browne, a Moschino, a Michael Kors, a Victoria Beckham kreációi, valamint a Cartier, a Schiaparelli és a Bulgari ékszerei bukkannak fel a képeken.

Képek: Ruven Afanador/Town & Country magazin.

 

Bár egyik ruha sem annyira merész, mint az a mély dekoltázsú, Zuhair Murad darab, amit az idei Oscar-gálán viselt Eva Longoria, viszont az oldalt kivágott, kék Ralp Lauren dressz éppúgy kihangsúlyozza tónusos, karcsú alakját, ahogy az Oscar-gála afterpartiján elsütött, áttetsző szoknyarésszel és szív alakú dekoltázzsal megfűszerezett dögös estélyi.

A magazin áprilisi kiadásának címlapján a színésznő füstös szemsminkje és igéző tekintete, valamint a karakteres bross és karkötő aranyló fénye dominál. A frizuráját Ken Paves, a sminkjét Elan Bongiorno készítette.

Kiemelt kép: Arturo Holmes/Getty Images.

Képek: Ruven Afanador/Town & Country magazin.

  • Megosztás:
hirdetés