Az idei Oscar-gála vörös szőnyegén számtalan mesés kreációt láthattunk, Eva Longoria és Nicole Kidman azonban megosztotta a rajongókat a ruhaválasztással. A mély dekoltázs és a hatalmas rózsa nem nyerte el mindenki tetszését.

hirdetés

Az idei, 95. Oscar-gála vörös szőnyegén abszolút a csillogó anyagok és a nőies fazonok kerültek előtérbe. A legtöbb híresség fantasztikus ruhában lépett a fotósok elé, látványos, sikkes kreációkban nem volt hiány. Noha ebben az évben nem történt semmiféle emlékezetes divatbaki, és nem volt olyan, aki totálisan kiverte volna a biztosítékot merész vagy éppen oda nem illő választásával, azért akadt néhány megosztó, érdekes estélyi a repertoárban.

Nicole Kidman és Eva Longoria minden alkalommal kifinomult stílusérzékről tesz tanúbizonyságot, ám ezúttal sokak szerint mellényúltak, amikor ezekben a különleges darabokban érkeztek az Oscar-gálára. Az 55 éves szőke színésznő a hatalmas rózsáival, míg a Született feleségek című sorozat sztárja mély dekoltázsával borzolta fel a kedélyeket.

Eva Longoria és Nicole Kidman megosztó darabban érkezett az idei Oscar-gálára

Nicole Kidman minden vörös szőnyeges eseményen elviszi a show-t. A vérében van a sikkes elegancia, kifinomult, letisztult szettjeivel rendszerint mindenkit lenyűgöz. Talán éppen ezért meglepő, hogy az idei Oscar-gálán finoman szólva sem tarolt ruhaválasztásával. Az Armani Privé darab önmagában rendkívül csinos lenne, a rajongók leginkább a hatalmas rózsákon akadtak fenn.

Egyesek szerint a ruha kifejezetten ütős és látványos, ráadásul a mély tónusának köszönhetően remekül passzol a színésznő stílusához, míg mások cseppet sem értettek egyet Nicole Kidman választásával. Akit a ruha nem zavart, a frizura miatt nevezte megosztónak az összhatást.

Noha Nicole Kidman valóban merészebb és egyedibb darabban jelent meg a vörös szőnyegen, mint amit tőle megszokhattunk, a ruha vonalvezetése abszolút kiemeli a színésznő csodás alakját, így aligha nevezhető hatalmas mellényúlásnak.

Képek: Kayla Oaddams/WireImage/Getty Images.

 

Eva Longoria ruhája szintén kommentcunamit indított el a közösségi médiában. A látványos Zuhair Murad darab mély kivágásával és extrém csillogásával egyértelműen magára vonzza a tekintetet. Sokan kifejezetten rajongtak a választásért, örültek, hogy a 47 éves színésznő ismét megmutatta, hogy milyen kidolgozott, nőies alakja van. Mások szerint maga a ruha kifejezetten szép és sikkes, ám egyáltalán nem az Oscar-gála vörös szőnyegére való. A látványos dekoltázs igencsak megosztotta a rajongókat.

Volt, aki Kim Kardashianhoz hasonlította Eva Longoriát, ami ez esetben akár bók, de akár kritika is lehet. A híresség gyakran viseli hasonlóképp a frizuráját, valamint a látványos dekoltázsvillantás sem áll távol tőle, a Született feleségek sztárja talán ezért kaphatott hasonló visszajelzéseket.

Ez a választás sem nevezhető divatkatasztrófának, bár tény, hogy a mély kivágás és az áttetsző anyag már sokaknál átlépi a határt, ha vörös szőnyeges eseményről van szó. A színésznő azonban ragyogott a fotósok előtt, remekül hangsúlyozta, hogy milyen fantasztikus formában van.

Képek: Arturo Holmes/Kevin Mazur/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Kayla Oaddams/WireImage/Kevin Mazur/Getty Images.

Cikkfotók: Kayla Oaddams/WireImage/Kevin Mazur/Arturo Holmes/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés