Az Emmy-gála idén a káprázatos ruhák bűvöletében telt, a csodás darabok árnyékában azonban felsejlett pár előnytelen, értelmezhetetlen darab is. Volt, aki igencsak túlgondolta a díjátadóra választott öltözékét, míg páran pont az ellenkezőjét tették, és szó szerint alulöltöztek. A díjátadót ugyan elkerülte a divatbotrány szele, de néhány ruhaválasztás igencsak félrement.

hirdetés

Előnytelen ruhák az Emmy-gála vörös szőnyegén: nem mindenki aratott sikert

A legtöbb vörös szőnyeges esemény valóságos tündérmese a divatrajongók számára, hiszen az ismert nők fantasztikus ruhákba bújnak a különböző gálák, díjátadók alkalmával. Az őszi szezon egyik felkapottabb rendezvénye az Emmy-gála, ahol idén is rengeteg színésznő és sorozatsztár tette tiszteletét. A szemet gyönyörködtető kreációk mellett azonban volt néhány mellényúlás, ezek a ruhadarabok abszolút nem a kifinomult, nőies stílusuk miatt válnak majd emlékezetessé.

Hatalmas divatbaki nem történt ugyan, viszont pár ruhaválasztás okot adott a megütközésre. Egyesek kicsit túlgondolták a szettjüket, míg mások durván alulöltöztek. A vörös szőnyegen olyan sztárok is megfordultak, akik figyelmen kívül hagyták a díjátadó gálákra jellemző eleganciát, megjelenésük egyszerűen nem passzolt az est hangulatához.

Sydney Sweeney csupán a ruha szabásával hibázott, ennél látványosabban Megan Stalter nyúlt mellé furcsa választásával. Az áttetsző brokátanyag inkább kelti egy kihívó hálóruha látszatát, semmint egy elegáns estélyi ruháét. Az amerikai komikus kicsit túlgondolta a dolgot, nem igazán értjük, hogy mégis mi volt a koncepció.

 

Jó néhány ruha volt, ami igencsak megosztotta a rajongókat. Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja kifejezetten hercegnősre vette a figurát, ám a Dolce & Gabbana kreáció nem sokakat vett le a lábáról. Maga a fazon nem lenne rossz, sőt, kifejezetten csinos és jól áll a gyönyörű színésznőnek. A nyolcvanas évekre jellemző túldíszítés az, ami más irányba billenti a mérleg nyelvét.

Képek: Evans Vestal Ward/NBC via Getty Images/Momodu Mansaray/Getty Images.

 

A hatalmas rózsák és a tipikus Barbie-rózsaszín árnyalat a rengeteg tüll mellett töménynek és túlzónak hat. Sokan gyerekesnek és kislányosnak látták a szettet, míg mások szerint egy amerikai szalagavatóra passzolt volna a kreáció, de semmiképp nem az Emmy-gálára. Szerintünk nem történt óriási divatbaki, noha való igaz, hogy egy kifinomultabb, visszafogottabb darab talán nagyobb sikert aratott volna.

Az est egyik győztese, az Ozark sztárja, Julia Garner szintén megosztó ruhát választott. A Gucci kreáció alapvetően letisztult, különleges és elegáns lenne, azonban a hasnál látható kivágás egészen bizarrá teszi az összképet. A rajongók nem igazán tudnak napirendre térni a ruhaválasztás felett. Bár a csinos színésznőnek nincs mit takargatnia, kissé előnytelenül mutatott rajta ez a furcsa, felettébb szokatlan szabás.

Képek: Frazer Harrison/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Cikkfotók: Frazer Harrison/Evans Vestal Ward/NBC via Getty Images/Momodu Mansaray/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés