Az Emmy-gála a televíziós díjak átadásáról szól, ám ilyenkor a gyönyörű, káprázatos ruhák éppúgy előtérbe kerülnek. Ahogy minden vörös szőnyeges eseményen, úgy a várva várt őszi díjátadón is feltűnnek csodálatos, szemet gyönyörködtető kreációk, amelyek egyértelműen elviszik a show-t. A hírességek minden évben kitesznek magukért, a kifinomult, nőies megjelenés jegyében rendszerint sikkes, ízléses ruhákba bújnak. Mutatjuk, melyek voltak az idei év legfantasztikusabb darabjai.

hirdetés

Idén már 74. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat a legkiemelkedőbb televíziós alkotásokért és színészi alakításokért. A jelöléseket áttekintve számos jól ismert név bukkant fel, a legjobb női főszereplő díjáért a különböző kategóriákban többek között Reese Witherspoon, Laura Linney, Zendaya, Kaley Cuoco, Amanda Seyfried és Elle Fanning vetekedett. A legjobb női mellékszereplőknek járó díjak várományosai között szintén felbukkantak népszerű színésznők. Sok híresség tette tiszteletét a gálán, akik szinte egytől egyig csodálatos ruhákat viseltek.

Az idei Emmy-gála egyértelműen a csodás ruhák bűvöletében telt

A hírességek idén sem hagyták cserben a divatrajongókat, káprázatos kreációkat vonultattak fel az Emmy-gálán. Az est fénypontja egyértelműen a 26 éves Zendaya volt, aki egy letisztult, mégis mesébe illő fekete estélyiben vonult végig a fotósok előtt. A színésznő a drámai sorozat kategórián belül a legjobb női főszereplőnek járó díjat vihette haza. A fiatal sztár igazi divatikonként robbant be a köztudatba, minden egyes alkalommal fantasztikus stílusérzékről tesz tanúbizonyságot.

A szintén díjazott Amanda Seyfried ugyancsak fantasztikus ruhát választott az eseményre, ragyogóan festett a testhez simuló darabban. Ruhák tekintetében az idei év abszolút a kifinomult eleganciára épült, a legtöbben visszafogott, nőies kreációt választottak.

 

Selena Gomez egy gyönyörű, lágy esésű, csillogó estélyiben érkezett. Úgy tűnik, a ragyogás szinte mindenkinél alapfeltétel volt a ruhaválasztásnál, Reese Witherspoon flitteres Armani Privé ruhája egyértelműen elvitte a show-t az este folyamán. Chrissy Teigen szintén egy csillogó elemekkel díszített kreációt választott, de Lily James ruhája sem lógott ki a sorból.

Az idei Emmy-gálán sokan a finom, nőies oldalukat mutatták meg, ám voltak, akik a habos-babos, hercegnős megjelenést részesítették előnyben. Hannah Waddingham akár Hamupipőke szerepét is vállalhatta volna az általa viselt látványos darabban, a gyönyörű estélyi csodásan mutatott rajta.

Kiemelt kép: Trae Patton/NBC via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés