Az év végén hosszas várakozás után visszatér a Netflix sikerszériája, A korona. A rajongóknak két évet kell várniuk az új évadra, hiszen a teljes szereplőgárdát lecserélték. Ekkor csatlakozott a szériához Elizabeth Debicki, aki tökéletesen hozza Diana hercegnét. A szőke színésznő a divatvilág figyelmét is felkeltette, remekül öltözködik, így nem csoda, hogy a stílusáért szintén sokan rajonganak.

hirdetés

A 31 éves Elizabeth Debicki egyre sikeresebb a szakmájában. A színésznő sorra kapja a filmszerepeket, jelenleg épp A korona című sorozatot forgatja. Elizabethről az elmúlt időben rengeteg felvétel jelent meg, melyeken Diana hercegné jól ismert frizuráját viseli. A kiszivárgott képek alapján jó választásnak bizonyul a szerepre, hiszen megpróbál minden apró mozdulatot tökéletesen lemásolni.

Elizabeth Debicki az elmúlt időben egyre nagyobb figyelmet kap, rendszeresen cikkeznek róla a magazinok, és a divattervezők figyelmét is felkeltette. Tavaly márkanagykövetének választotta a Dior, a luxuscég ékszervonalát népszerűsíti a színésznő. A legújabb kollekciójukat már vele reklámozzák, visszafogott, szuper elegáns felvételek készültek, melyeken Elizabeth valósággal ragyog.

Elizabeth Debicki még a fekete rúzst is bevállalja

Finom eleganciája az öltözködésében is megjelenik, mindig nagyszerű összeállításokban mutatkozik a nyilvánosság előtt. Szereti a klasszikus fazonokat, de nem feltétlenül ragad le ezeknél. Az anyagpazarló, sokszor légiesnek ható ruhakölteményeket ugyancsak szívesen viseli. Ezekből mindig olyat választ, ami szépen kihangsúlyozza karcsú alakját.

 

A színésznő bájos, szinte angyali vonásaira nehéz nem felfigyelni. Karcsú, légies testalkattal rendelkezik, szőke frizurája pedig még inkább kiemeli a belülről fakadó eleganciáját, nőiességét.

Szereti a feketét, de a színektől sem riad meg. Jól áll neki a rózsaszín, de az élénkebb tónusokat éppúgy jól variálja. A fényes anyagokkal úgyszintén nem tud mellélőni. Bár inkább a klasszikus fazonokat részesíti előnyben, és főként a letisztult szabásokkal, anyagokkal ápol jó barátságot, a váratlan helyeken felbukkanó, merész kivágásokra ő sem tud nemet mondani.

A frizuráját sokféle módon viselte már, a sminkkel sem esik túlzásba. Ám alkalmanként szereti a formabontóbb, kicsit merészebb dolgokat, például már a fekete rúzst is kipróbálta.

Elizabeth Debicki stílusát leginkább az időálló jelzővel lehetne leírni, ám a modern elemeket sem hanyagolja. Felbukkannak nála az aktuális divatra jellemző fazonok, ám ezeket nem viszi túlzásba. Ettől a remek egyensúlytól válik igazán nőiessé, letisztulttá.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés