Emma Stone az utóbbi időben a színészet mellett a divatra is egyre nagyobb hangsúlyt fektet. Bár a színésznő megjelenése mindig kifogástalan, újabban egyre többször tűnik fel reklámkampányokban, most például a Louis Vuitton felvételein mutatja meg, mennyire sikkes tud lenni nyáron a fehér öltözék.

hirdetés

Emma Stone bájos arca sok filmből lehet ismerős, a musicalkedvelőknek pedig szinte rögtön beugrik a Kaliforniai álom. Az alkotás meghozta a színésznő számára az első Oscar-díjat, tavaly pedig Szörnyella bőrébe bújva mutatta meg, hogy egy valódi divatdiktátor veszett el benne. A színésznő nőies kisugárzására a Louis Vuitton is felfigyelt, egy ideje már a francia luxusmárka egyik nagykövete.

A fehér ruha mindenkinek jól áll: Emma Stone nagyon bájosan fest a monokróm szettekben

A 33 éves színésznő a Dauphine bag névre keresztelt táskának az arca. A kiegészítő barna, így viszonylag egyszerű reklámkampányt álmodtak meg a népszerűsítésére. A híresség fehér kreációkat visel, ám a sokat látott árnyalat még ebben a steril környezetben sem hat unalmasnak. Barackos felhangú világos bőrét nem sápasztják a patyolatfehér kreációk, sokkal inkább frissé, légiessé teszik a megjelenését.

Emma mellett még Deepika Padukone indiai színésznő és Zhou Dongyu kínai filmcsillag is feltűnnek a reklámkampányban. A hírességek eltérő bőrtónussal, hajszínnel és szemszínnel rendelkeznek. Ennek ellenére a világos árnyalat egyformán jól mutat rajtuk. A Louis Vuitton fotósorozata pazarul szemlélteti, hogy a fehér mennyire üdévé teszi a megjelenést, és gyakorlatilag minden nőnek jól áll kortól, bőrszíntől és stílustól függetlenül.

A fehér letisztult, finom árnyalat, ennek ellenére könnyen unalmassá válhat tőle a megjelenés. Ha tetőtől talpig fehéret szeretnél viselni, akkor nem árt trükközni a különféle anyagokkal, fazonokkal. A vászonruhát például feldobhatod műanyag kiegészítőkkel, esetleg variálhatod farmerdzsekivel.

A fehér farmersort remekül mutat pamutpólóval, az elegánsabb összhatás érdekében pedig kiegészítheted egy blézerrel. Ebben az esetben az apró, árnyalatnyi eltérések és különféle anyagok keveredései sokkal izgalmasabbá varázsolják az összképet.

Nem muszáj mindig a rétegezésre hagyatkozni, a nyári melegben ez a lépés bátran ki is maradhat. Ilyen esetekben válassz olyan kreációkat, melyek önmagukban is látványosak. Van rajtuk egy apró fodor vagy bármi, amellyel magukra vonják a figyelmet.

A fehér összeállítások remekül feldobhatók a kiegészítőkkel. Szépen mutatnak barnával, bézzsel, és az arany kiegészítők is előkerülhetnek. Ha a feltűnőbb, harsányabb színeket kedveled, akkor szóba jöhet mondjuk, egy kék vagy rózsaszín táska.

 

Kiemelt kép: Mike Coppola / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés