Emma Roberts kipróbálta a tavaszi szezon legsikkesebb trendjeit, a nőies, különleges virágos ruha abszolút telitalálat!

hirdetés

Nőies, sikkes stílusával igazán inspiráló hatással bír Emma Roberts, ráadásul megjelenése abszolút hűen tükrözi személyiségét. A divat számára az önkifejezés kulcsa, éppen ezért volt fantasztikus választás a Saks Fifth Avenue tavaszi kampányához. Az újdonsült divatfotók teljes mértékben rávilágítanak arra, hogy egy izgalmas, jól felépített ruhatár eszköz lehet az üzenetközlésre és a személyes ízlés megmutatására. Az aktuális trendek ráadásul széles körű kínálatot nyújtanak, a menő darabok izgalmas és sikkes külsőt kölcsönöznek viselőjüknek.

Emma Roberts ragyog a divatfotókon: a virágos ruha mindent visz

Emma Roberts stílusa változatos, nőies és egyedi, imádja a divatot. A tavaszi kampányban szó szerint ragyog, csinos fazonokban pózol, és még azt is elmondja, hogy milyen darabokat visel a hétköznapok során. A személyes kedvencünk egyértelműen a virágos ruha, amely abszolút telitalálat és remekül passzol Emma vibráló kisugárzásához. A virágminta talán még a kockásnál is menőbb idén tavasszal, egy pillanat alatt kifinomulttá és varázslatossá teszi a megjelenést, ebben a kompozícióban pedig különösen sikkes hatást kelt. A hétköznapi teendők, megjelenések alkalmával a 32 éves színésznő szívesen visel ingruhát, amely rendkívül nőies összhatást sugall, mégis kényelmes.

A virágok a partiruhán is visszaköszönnek, Emma Roberts imádja a különleges anyagokat és mintázatokat. Gyakran rétegezi a ruhadarabokat, nem fél összeboronálni az elegáns és lezser holmikat. A sikkes minifazonú estélyi alá például simán felvesz egy atlétát vagy pólót, felöltőként pedig a tavasz legmenőbb darabját, a farmerdzsekit választja.

 

Munka közben a kényelem az, ami meghatározza az öltözködését. Noha ilyenkor lezser darabokat választ, nagyon fontos számára, hogy sikkes legyen. A kétrészes szetteket kifejezetten szereti, mert akár együtt, akár külön-külön is viselhetők, így több összeállítás részeként bevetheti az egyes darabokat. A fotózáson Sasha Samsonova igyekezett úgy megmutatni a színésznőt, hogy az általa viselt ruhák egyértelműen tükrözzék, hogy mikor és hogyan hordja őket. A tavaszi kampány abszolút hiteles képet nyújt Emma Roberts sikkes stílusáról.

 

A színésznő sok időt tölt otthon a kisfiával, ám ilyenkor is igyekszik stílusosan öltözni. A lazaság kicsit sem áll távol tőle, a lezser holmikat azonban mindig úgy kombinálja, hogy kellőképpen divatos és sikkes legyen az összhatás. Az egyik kedvence a bő szárú cargo farmernadrág, amely kényelmes, mégis trendi kisugárzást eredményez. Ilyenkor egyértelműen lapos talpú cipőt választ, a menő szandálok és loaferek a kedvencei a tavaszi időszakban.

 

A tavaszi divatfotók inspirációként szolgálnak a hétköznapi öltözködéshez, Emma Roberts nőies, mégis laza stílusa pedig remek iránymutatás a lezser eleganciához. A színésznő soha nem hibázik a szettek összeállításakor, legyen szó bármilyen eseményről vagy egy könnyed tavaszi délutánról, minden választása telitalálat.

Kiemelt kép: Jemal Countess/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Sasha Samsonova/Saks Fifth Avenue.

  • Megosztás:
hirdetés