Mimi Keene sokaknak a Szexoktatás című sorozatból lehet ismerős, azonban nem csupán filmes karrierje ível felfelé, modellként úgyszintén szárnyait bontogatja. A magazinok és divatmárkák rajonganak sugárzó szépségéért.

hirdetés

Noha régebben az volt a jellemző, hogy a divatanyagokhoz leginkább profi modelleket kértek fel a márkák, manapság egyre több színésznő és énekesnő kap lehetőséget arra, hogy kipróbálja magát egy-egy divatfotózáson. Amikor befut egy sorozat, gyakran érzékelhetjük, hogy a különböző kampányokban az aktuálisan népszerű szereplők pózolnak, ezzel is erősítve a széria népszerűségét. Mimi Keene-t a Szexoktatás című sorozatban ismerhette meg a közönség, habár korábban már feltűnt más izgalmas szerepekben is.

A most 25 éves színésznő gyermekszínészként kezdte el építgetni karrierjét, mára pedig az egyik legismertebb Netflix-sorozat sztárjaként említik. A Szexoktatásban egy igazi dívát alakít, aki nagyon ad a megjelenésére, ez pedig a való életben sincs másként. Mimi Keene igazi divatikonná avanzsálhat, hiszen merészen váltogatja a stílusokat és jó érzékkel követi az aktuális trendeket.

Alapvetően nőiesen öltözik, és mindig kihangsúlyozza fantasztikus alakját, azonban sokszor erős stílusmixekkel dobja fel az összképet. Az Instagramon négymillió követője van, merészen modern stílusával sokak ízlését befolyásolja. Nem csoda, hogy a divatmagazinok és a divatmárkák hamar meglátták a Mimiben rejlő tehetséget.

 

Mimi Keene modellként is helytáll

Mimi Keeneről meg sem mondanánk, hogy nem egy feltörekvő, fiatal modell, ha nem tudnánk, hogy színésznőként dolgozik. Elképesztően otthonosan mozog a kamerák előtt, formás alakjának, lehengerlő szépségének és bájos kisugárzásának köszönhetően tündököl a divatfotókon. Érdekesség, hogy több internetes forrás szerint nagyjából 159 centiméter magas, ám a képernyőn és a fotókon mindig magasabbnak tűnik. Öltözékeivel, cipőivel sokat csal, így észre sem lehet venni, hogy nem olyan magas, mint a modellek.

Ebből is látszik, hogy mesterien trükközik a különböző fazonokkal és trendi ruhadarabokkal. Nagyon ért a divathoz, 25 évesen már kiforrott stílussal rendelkezik, profiként kombinálja a különböző holmikat. Habár sok alacsony termetű modellről hallottunk már, akik nem ütötték meg a bűvös 170 centis mércét, még manapság is ritka, hogy valaki 160 centi alatt a luxusmárkák bálványává váljon. Mimi Keene még nem vonult a kifutón, ám kíváncsian várjuk, hogy milyen irányba bontakozik ki a modellkarrierje.

Nemrégiben a Grazia magazin címlapján szerepelt, ám korábban szintén készültek róla ütős, stílusos magazinfotók. A színésznő le sem tagadhatná, hogy a vérében van a pózolás és a sikk. Az összes fotósorozatból árad a kifinomult stílus, a kisugárzásában van valamiféle rejtélyes elegancia, amitől minden egyes kép különlegessé és hitelessé válik.

Nem csupán a divatmagazinok, a neves márkák is felfigyeltek Mimi szépségére. Legutóbb például egy Fendi táskával kapták lencsevégre, de az Armani Beauty számára úgyszintén csodálatos anyag készült vele.

Mimi Keene bátran vállalja szeplőit, nem fél megmutatni natúr arcát. Sok különleges fotósorozat készült már róla, amelyek soha nem túlzóak vagy mesterkéltek. Árad belőle a természetesség és a magabiztosság. Habár alapvetően színésznőként ismeri a nagyvilág, remek érzéke van a modellkedéshez is. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen lehetőségeket kap a divatszakmában.

Kiemelt kép: Dave Benett/Getty Images for British GQ and evian/Getty Images.

Cikkfotók: Dave Benett/Getty Images for British GQ and evian/David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Harper’s Bazaar/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés