Egy igazán egyedi együttműködés, aminek keretein belül egy fehér edzőcipő egy művész vásznává alakul. A Skechers UNO neve most egy kortárs művészeti alkotással fonódik össze, amely példát mutat kreativitásból, kommunikációból és univerzális önkifejezésből. A Skechers és Kiss Miklós együttműködése két sokak által kedvelt dolgot párosít, a fehér edzőcipők elsöprő népszerűségét és az emojikat, újragondolva.

hirdetés

A Skechers UNO igazi alapdarab, a fehér edzőcipő mindenhez passzol

Az egyszerűség és letisztultság egyaránt univerzális érték, s bár gyakran háttérbe szorulnak, ahogy a divat hullámai váltják egymást, végül újra és újra felbukkannak. Bár sokan próbálkoznak a merészebb, vagány külsővel, néha jólesik a jó öreg klasszikusokra támaszkodni. Szinte minden nő szekrényében megtalálhatók a tipikus alapdarabok, melyek a „nincs mit felvennem” napokon könnyedén bevethetők. Ezeknek az outfiteknek van egy bombabiztos alapja, ami nem más, mint az egyszerűségében is tökéletes cipő.

 

Ami mindenhez passzol, remekül idomul, kétségkívül az egyszerű, mégis stílusos fehér edzőcipő. A Skechers UNO kimeríti a kényelmes sneaker kategóriáját, miközben rendkívül sikkes, különleges és ultratrendi megjelenést kölcsönöz. Nem csupán a letisztult, könnyed szerelésekkel mutat jól, lehetőséget ad a kreativitás kiélésére is.

Fehér edzőcipő mellett bármilyen színkavalkád jól mutat, ráadásul még a ruhák stílusában sincs semmilyen korlát. Elbírja a harsány, látványos elemeket, de a kifinomult, nőies szettekhez éppen annyira passzol. Szoknyával és nadrággal éppúgy kombinálható, egy fehér lábbeli maximálisan alkalmazkodik az öltözék vezérfonalához.

 

A szimpla fehér cipő a kortárs művészet vászna

A Skechers most tiszta, fehér vászonként biztosítja az alapot Kiss Miklós Emogramjainak, hogy azok láthatóbbá váljanak, mint valaha. Kiss Miklós dizájner, visual artist, számos nemzetközi díj nyertese, aki most az egyik legizgalmasabb alkotásaival bolondítja meg az egyszerű, hétköznapi fehér edzőcipőt.

Az Emogramok határainkon túl is népszerűek, nem véletlenül. Emojikon keresztül mutatják be azt a hullámzó változást, ami az emberi kommunikációban ciklikusan visszatérő. Az egyszerű piktogramokkal való történetmeséléstől eljutottunk az egyre komplexebbé váló írásbeliségig, majd a digitalizáció és az internet nyomán ismét az egyszerű, piktogramokká redukálódó kommunikáció vált népszerűvé. Kiss Miklós a szövegtől megfosztott, univerzálissá vált emojinyelvnek kreatív módon adta vissza a szavakat. Ennek eredménye egy látványos, magával ragadó és elgondolkodtató sorozat lett.

A Skechers a szimpla fehér edzőcipő történetében a divat nyelvének hasonló hullámzását ismerte fel, valamint azt, hogy az egyszerű, letisztult lábbeli tökéletesen alkalmas arra, hogy mindenkiről egyedi üzenetet hordozzon.

 

Te magad is művésszé válhatsz!

Az Skechers márkaboltokban csupán maga a cipő vásárolható meg, 27 990 forintért. Bár az Emogramok nem részei a dizájnnak, egy fehér edzőcipő segítségével bárkiből valódi művész válhat. A letisztult formavilág, a visszafogott árnyalat szabadjára engedi a kreativitást, akár a divatban, akár a művészetben jártas valaki. Bátran lehet extravagáns darabokkal kombinálni, az egyedi és különleges outfiteknek csupán a képzelet szab határt!

Képek és forrás: Skechers.

  • Megosztás:
hirdetés