Eileen Gu két teljesen eltérő ágon alapozta meg sikereit, az olimpiai bajnok sportoló a divat világában is szépen kamatoztatja tehetségét. A gyönyörű szabadstílusú síző egyre népszerűbb modell, energiája pedig példaértékű, hiszen mindkét elfoglaltság teljes embert kíván.

hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy az élsport és a modellszakma nem fér meg egymás mellett. Ám ez a 18 éves lány rácáfol erre, ráadásul mindkét területen a legmagasabb szinteken hozza a maximumot. A fiatal síző az idei téli olimpiai játékokon nyert aranyérmet Kína színeiben, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb téli olimpiai bajnoka. Mindeközben Amerikában irtó sikeres modellként tartják számon.

Modellként az IMG Models ügynökség kötelékében dolgozik, akik világhírű, sikeres nőket foglalkoztatnak. Többek között Gisele Bündchen, Christie Brinkley, Hailey Bieber, a Hadid testvérek, Ashley Graham, Miranda Kerr, Bridget Malcolm vagy Kate Moss, de Palvin Barbi neve éppúgy ehhez az ügynökséghez köthető.

Az újdonsült olimpiai bajnok, Eileen Gu gyönyörű modell

Szinte hihetetlen, hogy 18 évesen valaki ilyen formában a csúcsra törjön. Ráadásul két ilyen sikeres karrier két különböző ember számára is elegendő lenne. Eileen Gu egy hihetetlenül inspiráló fiatal nő, aki bebizonyítja, nem kell beleragadni a skatulyákba, és mindenbe érdemes belevágni, ami boldoggá tesz minket.

A legnagyobb, legismertebb luxusmárkákkal kollaborál, a Louis Vuitton rögvest szemet vetett a gyönyörű, fiatal sportolónőre. Számos kampányukban szerepelt már, divatfotók sorozatát készítették el a csodálatos amerikai modellről, aki egyszerűen sziporkázik ebben a szerepben.

A Tiffany & Co kifinomult, varázslatos luxusékszereket kínál, a népszerűsítésükhöz pedig egy valódi gyöngyszemet választottak. Eileen Gu igazi természetes szépség, a maga naturalizmusával, letisztult megjelenésével tökéletesen passzol a fantasztikus drágakövek világához.

Nem csupán kampányokban, számos magazinban is lehet találkozni fotóival. A fiatal modell többször szerepelt már címlapon, a divat kedvelői számára garantáltan ismerősen hat vonzó, igéző tekintete. Szinte hihetetlen, hogy ugyanez a lány állt fenn nemrégiben a dobogó tetején.

Eileen Gu San Franciscóban, Kaliforniában született, édesanyja kínai, míg édesapja amerikai. A síeléssel anyukája révén ismerkedett meg, aki egyetemi évei alatt síedzőként tevékenykedett. Ő az első szabadstílusú síző, aki egyetlen téli olimpia alatt három érmet nyert. A sportrajongóknak a 2022-es pekingi téli olimpia kapcsán lehet ismerős az olimpiai bajnok modell neve, ahonnan két arany- és egy ezüstéremmel tért haza.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/MG21/Getty Images.

Cikkfotók: Richard Heathcote/Kevin Mazur/MG21/Getty Images For The Met Museum/Vogue/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés