HoYeon Jung neve az elmúlt hetekben összefonódott a Netflix új sorozatával. A Nyerd meg az életed című dráma hatalmas sikert aratott, a 27 éves színésznő pedig nem csak a filmvásznon robbant be a köztudatba, a divatszakma is rögvest lecsapott rá.

hirdetés

Az elképesztően csinos dél-koreai lány nem most kezdte karrierjét, már 2010 óta modellként dolgozik. Az elmúlt években többször is látható volt a kifutón, a neve olyan márkákkal hozható összefüggésbe, mint a Chanel, a Fendi vagy a Marc Jacobs. Hazájában már régóta felfigyeltek rá, 2013-ban részt vett a Next Top Model tehetségkutató műsor koreai kiadásának negyedik évadában, és második helyezést ért el.

Képek: Peter White, Rosdiana Ciaravolo/Getty Images.

HoYeon Jung csodaszép reklámarc

Azonban a valódi hírnevet a Netflix egyik sorozata hozta el számára, csakúgy, mint Millie Bobby Brown vagy Emma Corrin esetében. A Louis Vuitton rögtön alá is írt vele egy nagyköveti szerződést.

Képek: Melodie Jeng/Getty Images.

 

HoYeon Jung már korábban is dolgozott együtt a francia divatházzal, azonban hatalmas követőtáborának és népszerűségének köszönhetően a mostani együttműködés kissé más kontextusban zajlik. A színésznő gyönyörűen fest az Instagramon posztolt reklámfotón.

Mindezek mellett HoYeon Jung stílusa is említésre méltó, hiszen a mindennapokban éppúgy egyedi és szemrevaló szettekben mutatkozik. Bátran kijelenthetjük, hogy neki valóban minden jól áll.

 

Kiemelt kép: Peter White/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés