A Versace legújabb, tavaszi kollekciója nem csupán a színek, valamint a szexi szabásminták miatt különleges. A 66 éves tervező, Donatella Versace pár fotó erejéig modellnek állt, és igencsak jól mutatott a Hadid lányok között.

hirdetés

Bár Donatella Versace lassan többször szerepel a túlzásba vitt plasztikákról szóló cikkekben, mint ahányszor tervezői vénáját méltatják, most tényleg kitett magáért, csodásan fest a Versace legújabb divatfotóin. A 66 éves Donatella igencsak meghatározó alakja a divat világának, a Versace nem csupán a luxusruhadarabokkal, a magabiztos, határozott üzletasszony nevével is egybeforrt.

 

Donatella Versace beugrott a Hadid lányok közé egy-két kép erejéig

Donatella Versace már korábban is vállalt fotózásokat, még a merészebb vonalon mozgó képektől sem zárkózott el. Most ismét bebizonyította, hogy nem csupán a tervezőasztal mögött üldögélve állja meg a helyét, modellként éppolyan pezsdítő a jelenléte.

A tervezőnő legújabb kampányában a testvériséget és a szeretetet akarta hangsúlyozni, ezért is választotta a Hadid lányokat a fotózáshoz. Mivel kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak, úgy érezte, miért is ne ugrana be közéjük pár kép erejéig? Nem elég, hogy maguk a ruhák vadítóan dögösek és nőiesek, valamint a szezon legtrendibb színeiben pompáznak, marketingszempontból éppúgy ütősre sikeredett ez a tavaszi kampány, hiszen ki lenne jobb Versace-reklámarc, mint maga Donatella Versace?

 

A ruhák az idei legmenőbb trendeket vegyítik a tipikus Versace-jegyekkel és mintázatokkal. Nincs hiány a sikkes színekben, a dögös bőrhatású holmikban, de a csillogó, metálfényű ruhák éppúgy a tavaszi-nyári szezon divatját idézik.

 

A háttérben készült képek és videók mind arról árulkodnak, hogy a 66 éves Donatella elképesztően élvezte a kampányfotózást, pozitív energiával feltöltődve vágott bele a munkába. Bella Hadiddal és Gigi Hadiddal is készített közös fotót, ami sokat elárul arról, milyen jó kapcsolatot ápolnak. Ezek alapján nem is csoda, hogy ilyen komfortosan pózolt a két fiatal modell között a világhírű tervező. Ráadásul nem csupán a kamerák előtt ultrasikkes a 66 éves Donatella, a háttérben meghúzódva sem ad lejjebb szexi stílusából.

 

A férfikollekció reklámarca a nők köreiben igencsak kedvenc énekes, Maluma, aki a háttérmunkálatokról készült videóban meg is jegyezte, Donatella elképesztően csinos, ahogy mindig.

 

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés