Dua Lipa gyakran váltogatja frizuráit, a szőkétől a kéttónusú hajszínig szinte mindent kipróbált már, különböző fazonokban. Nem olyan nagy hír, ha épp új hajjal jelenik meg a közönség előtt, ám most dögös vörösre váltott egy fotózás erejéig, ami teljesen megváltoztatta külsejét. Mint kiderült, látványos áltváltozását egy feltűnő parókának köszönhette, ám a sikerre való tekintettel lehet, hogy erre a tüzes színre is rákap majd.

hirdetés

Dua Lipa a legnépszerűbb énekesnők egyike napjainkban. A 25 éves híresség nemcsak az énekhangjával, rendszerint a megjelenésével is magára irányítja a figyelmet. Jó érzéke van a trendekhez, ezért mindig a legjobban öltözött nők listáján szerepel. Szívesen játszadozik a különféle ruhafazonokkal, és gyakran merít ihletet múltbéli divatelemekből. Kísérletező típus, a merész elgondolásaival pedig osztatlan sikert arat.

Az énekesnő legalább ilyen nagy gonddal komponálja meg a frizuráját. A tincseit változatos formában viselte az elmúlt időszakban, és mondhatni, már mindent kipróbált. Szerencsés alkat, hiszen még a legmerészebbnek gondolt vágások, festések is csodásan harmonizálnak bájos arcával, sőt, a legvadabb kísérletezéseivel sem keltett nevetséges hatást. Hajszín terén szereti a változatosságot, a szőke és fekete tincsek kombinálásával egyenesen divatot teremtett.

Dua Lipa vörösre váltott a Versace kedvéért

A híresség repertoárjából már csak a vörös hajszín hiányzott, ám a Versace legújabb kampányában ezt is bepótolta. A divatfotók kedvéért Dua Lipa egy hosszú, egyenes parókát kapott, amihez franciás frufru társult. A hajviselettel a fiatal Jane Birkint idézi meg.

Az énekesnő a Versace őszi-téli kollekciójának kulcsdarabjait öltötte magára a fotózáson. A luxusmárka legújabb gyűjteményében kiemelt szerepet kapnak a hatvanas-hetvenes éveket idéző nyomott mintás anyagok, a platformos cipők, a babydoll ruhák és a kendők. A kreációkat bemutató modellek hasonló, egyenes frizurával léptek a rendhagyó kifutóra.

Dua Lipa vörös frizurája és megjelenése nagyszerűen illeszkedik a retró vonalhoz, hiszen a Jane Birkin ihlette fazon a hatvanas évek nagy kedvence volt. A hajszínével alapos feltűnést keltett, majdnem az összes kreáció színétől elüt, így igazán szép kontrasztot teremt.

Ez az első alkalom, hogy az olasz divatház együtt dolgozik az énekesnővel, ám Dua Lipa már korábban is jó kapcsolatot ápolt Donatella Versacéval, többször is az általa kreált darabban lépett a vörös szőnyegre.

Az énekesnő nagyon örült a felkérésnek, hiszen nagyra értékeli a Gianni által alapított márkát, a divat pedig különösen közel áll a szívéhez. A Mert & Marcus fotópáros készítette el a felvételeket, Jacob K stylist válogatta össze a Versace új kollekciójából a kulcsdarabokat. Dua Lipa vadító frizuráját Paul Hanlon alkotta meg.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés