A kétszeres Grammy-díjas Dua Lipa különleges énekhangján és vagány táncmozdulatain túl a megjelenésével is kitűnik a fiatal előadók sorából. Szinte kaméleonként változtatja a külsejét, az utóbbi években pedig a retró divatra is rákapott. Azt is jól tudja, hogy a változatosság egyik alapja a frizura, amit ő aztán tényleg kénye-kedve szerint variál, gyakran a múltidéző trendeknek megfelelően.

hirdetés

Dua Lipa az egyik legnépszerűbb fiatal énekesnő napjainkban, aki szívesen kelt feltűnést a megjelenésével, ám mindig a jó ízlés határain belül mozog. Karakteres, de mégis bájos arccal rendelkezik, így az utóbbi időben számos magazin címlapján szerepelt, és a világmárkák is szívesen népszerűsítik vele a termékeiket. Itthon az Yves Saint Laurant Libre parfümjének a reklámjában láthatjuk rendszeresen.

A fiatal híresség nagyszerű divatérzékkel rendelkezik, így nem meglepő, hogy a női magazinok legtöbbször elismerően nyilatkoznak a szereléseiről. Dua Lipa számára az öltözködés az önkifejezés egyik formája, ezért a hétköznapokban is szereti megvillantani extravaganciáját. Kedveli a nosztalgikus divatelemeket, amelyeket szívesen kombinál a mai trendekre jellemző különleges szabásvonalakkal. Ám nemcsak az öltözéke igazodik a retró irányzatokhoz, hanem a frizuraötleteit is gyakran a múltból meríti.

Dua Lipa a változatos frizura híve

Dua Lipa hosszú, barna hajjal tűnt fel a zenei életben pár évvel ezelőtt, majd rövid időn belül lecserélte a kissé egyhangúvá vált frizurát egy sikkes kis bob fazonra. A hajszíne is megváltozott, és a napszítta hatást a fényes, fekete lobonc váltotta fel. Ám az énekesnő nem állt meg itt, mivel az utóbbi években számos fazonvariációt kipróbált. Szívesen kísérletezik a színekkel, így a szőke és rokonárnyalati mellett, a piros és zöld tincsekkel is kísérletezett már.

Legutóbb rövid fürtökkel sokkolta a rajongóit, mivel egy címlapfotózás kedvéért pixie fazonra váltott. Természetesen az énekesnő nem szabadult meg dús loboncától, pusztán egy mutatós kis parókát kapott.

 

Dua Lipa nőies frizuráit imádják a nők, hiszen elképesztően magabiztosan tudja viselni a vagány vágásokat. Számos retró fazont élesztett újjá az elmúlt időszakban, amelyek neki köszönhetően ismét népszerűvé váltak.

A legdögösebb frizuráiból válogattunk egy csokorra valót, ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés