A vörös hajszín ősszel mindig nagyobb figyelmet kap, a meleg tónus nagyszerűen harmonizál a változó természettel, így a divatos szőke és barna árnyalatok mellett ez is nagyon népszerű.

hirdetés

A nők kis százaléka rendelkezik vörös hajjal, és még kevesebben mondhatják el magukról, hogy festék segítsége nélkül vibráló színű a frizurájuk. Pont ez adja meg a különlegességét, hiszen közel sem olyan általános, mint az utóbbi években divatossá vált szőke.

A vörös hajszín idén is sikkes

A vörös hajszín jól illeszkedik az őszi színpalettába, hiszen sok árnyalata a lehulló faleveleket idézi. Dögös és nőies szín, ami a megjelenést vibrálóvá, vagánnyá teszi. Egy hátránya van, hogy nem mindenkinek áll jól. Ebben az esetben kiemelten fontos, hogy passzoljon a bőr alaptónusához, hiszen a rosszul kiválasztott hajszín sápaszthat.

Az idei őszi hajtrendek között szerepel a vörös haj, és több árnyalata is divatosnak számít. Az egészen világos színektől a barnás vörösig minden megtalálható, így biztosan mindenki megtalálja majd az arcához leginkább passzolót. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor nézd végig a galériát, melyben híres színésznőket gyűjtöttünk össze, akik a megszokottá vált szőke árnyalatok helyett, inkább a vörös valamely különleges tónusát választották.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés