A kétszeres Grammy-díjas, dekoratív énekesnő nemcsak énekhangja miatt népszerű. Egyre több márka találja meg őt kampányfelkéréssel, és a magazinok is kapkodnak utána.

A 23 éves Dua Lipa sötét, bob fazonú frizurájával, dús szemöldökével és makulátlan bababőrével tökéletesen megfelel a mai szépségideáloknak. Népszerűsége, és külső adottságai a márkák számára is csábítóak, így gyakran kap olyan felkérést, hogy képviselje egy-egy terméküket, kollekciójukat. Tavaly az Adidas kampányában tűnt fel, de a Pepe Jeans farmercuccait is reklámozta már. Az énekesnő Instagram-fiókja a divatimádók számára is kincsesbánya lehet, hiszen extravagáns stílusa sokakat inspirálhat.

Az albán származású, brit szépség bárhol jár, úgy pózol a vakuk kereszttüzében, mint egy profi modell. Kameraérzékenységére és megnyerő külsejére a magazinok is felfigyeltek, ezért egyre több divatfotón láthatjuk a fiatal énekesnőt.

Nemrég az amerikai Elle magazin készített vele egy couture divatanyagot, melynek képsorozatán méregdrága elegáns ruhákat és különleges fejdíszeket visel Dua Lipa. Bár csak alkalmi modell, az éneklés mellett ezen a vonalon is elindulhatna, hiszen szembetűnően tehetséges.

A stylist, Anna Trevelyan, nem semmi repertoárt vonultatott fel az énekesnő számára, aki a Givenchy, a Dior, az Armani Privé, és a Chanel haute couture ruháit viseli a fotókon, a Dior Fine Jewelry, a Chopard, és a Givenchy ékszereivel, illetve fejdíszeivel kiegészítve. A képeket Carin Backoff készítette. A tökéletes sminkért Francesca Angelina Brazzo, a frizuráért Anna Cofone felelt.

 

Kiemelt kép: Lester Cohen/Getty Images.

Képgaléria képei: Carin Backoff/Elle US.

  • Megosztás:
hirdetés