Míg a legrangosabb filmes díjkiosztókon legtöbbször a klasszikus elegancia kerül a középpontba, addig a Grammy vörös szőnyegén felvonuló hírességek általában megvillantják a vadabb oldalukat. Idén a koronavírus-járvány miatt a részvevők listája rövidebb volt, ám különleges ruhakreációkból most sem volt hiány. Beyoncé merész ruhába bújt, ezzel igencsak feldobta a show-t.

hirdetés

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban osztották ki 63. alkalommal a Grammy-díjakat, Los Angelesben. A zenei világban a legrangosabbnak számító díjkiosztót minden évben hatalmas érdeklődés övezi, hiszen az arany gramofonok átadása mellett látványos produkciókkal készülnek az énekesek. A lenyűgöző show-elemeket tartalmazó előadásokat a vörös szőnyeges bevonulás előzi meg, ahol esélyt kapnak kitűnni a formabontó ruhakreációk.

Más díjkiosztókkal ellentétben, a Grammy-gálán nem szokták visszafogni magukat a hírességek, gyakran választanak mélyen dekoltált darabokat, és a meghökkentő kreációkra sem mondanak nemet. A vörös szőnyeg leginkább egy színes karneválhoz hasonlít, amelyen mindenki próbálja kidomborítani az egyediségét, vagy épp az idomait, ahogy Beyoncé tette idén.

Idén a koronavírus-járvány miatt kevesebb híresség jelent meg az eseményen, és a fellépők listája is rövidebb volt. Ám a páratlan ruhakreációk most sem hiányozhattak.

Beyoncé uralta a Grammy vörös szőnyegét

Beyoncé egy mélyen dekoltált, fekete, testre feszülős ruhával lopta el a show-t, a 39 éves énekesnő még mindig tud meglepetést okozni. Dua Lipa tökéletes alakját egy szexis kreációban villantotta meg, Taylor Swift pedig a tőle megszokott eleganciával lépett a vörös szőnyegre. Természetesen formabontó kreációkból sem volt hiány, Miley Cyrus húga, Noah például úgy nézett ki, mintha az egész ágyneműjét magára aggatta volna.

 

Kiemelt kép: Kevin Winter / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Kevin Mazur / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés