A frufru időről időre újra felbukkan a trendek között, hogy kicsit felkavarja az állóvizet, és izgalmat csempésszen az unalmasnak vélt frizurákba. Idén sincs ez másként, amikor is a retró fazonokkal együtt kapott újult erőre a francia nők kedvenc viselete.

hirdetés

A frufru egyértelműen megosztónak számít, az ember lánya imádja vagy utálja, ám ettől függetlenül minden nő életében legalább egyszer kipróbálja valamelyik fazont. Tény, hogy elképesztően felfrissíti a megjelenést, más keretet ad az arcnak, és kiváló megoldás, ha nem szeretnél megválni a hosszú tincsektől, mégis kipróbálnál valami újdonságot.

Idén rengeteg különböző fazon számít sikkesnek, így biztosan mindenki megtalálja azt a frufrut, amelyik a stílusához és az arcformájához a leginkább passzol. A felkapott hajviseletek a lezser elegancia vonalán helyezkednek el, így nem igényelnek tűpontos vágást, és a megnövesztésük is sokkal könnyebb. Sőt, még az sem feltétel, hogy minden reggel gondosan kivasald, hiszen a bohém rendezetlenség még mindig trendinek számít.

Egyenes Jane Birkin fazon

A hetvenes években igazi stílusteremtővé vált Jane Birkin, amikor a hosszú barna hajához rövid frufrut vágatott. Ez a fazon most ismételten felbukkant, és nagyobb népszerűségnek örvend a francia nők körében, mint valaha.

Bridget Bardot frufruja

A francia színésznő minden frizurája telitalálat, elég csak a hanyag kontyra gondolni, amit a hatvanas években imádtak a nők. A másik kedvencünk a rendezetlen frufru, ami még ma is megállja a helyét. Ez egy hosszabb fazon, és a tincseknek sem kell egyformának lenniük. Másik nagy előnye, hogy könnyedén lenöveszthető.

Bohém shag frizura

A kócos shag vágás egyszerre nőies, játékos és vagány, így idén nem hiányozhat a repertoárból. A retró hatású fazon frufruval kiegészítve a legsikkesebb, és az a legnagyobb előnye, hogy a természetes göndör hajjal rendelkező nőknek sem kell a hajvasaló után nyúlniuk. A laza hullámok rendezetlensége, valamint az eltérő hajhossz tömörséget, dússágot kölcsönöz a frizurának.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés