Dua Lipa lázadó karakterként jelenik meg a legújabb kampányfotókon, a sportcipő lenne a lényeg, de senki nem arra figyel. Az énekesnő mindig új oldalát villantja meg a kamerák előtt.

hirdetés

Dua Lipát az egyik legnőiesebb, legstílusosabb énekesnőként tartják számon. Egyedi stílusába a legtöbb divatirányzat simán belefér, remek érzékkel variálja a lezser, vagány, elegáns és nőies ruhadarabokat. Rajong a merész stílusmixekért, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Puma továbbra is rábízza a menő fazonok népszerűsítését. Noha maga a tornacsuka lenne a lényeg, mindenki azon agyal, hogy mit keres Dua Lipa a megterített asztal tetején?

Dua Lipa ruhatárába simán belefér a retró sportcipő

Az olasz elegancia és a kortárs divat találkozása nem is lehetne különlegesebb ennél. A Puma a nyolcvanas évek ikonikus fazonját gondolta újra, a Palermo tornacsukák modern köntösben tértek vissza az aktuális trendek közé. A retró divathullám számtalan régi klasszikust hozott vissza, így nem meglepő, hogy az egykor még futballcipőként ismert lábbelik is megjelentek a 2023-as utcai szettekben.

Sokan azt gondolnák, hogy egy cipőket népszerűsítő divatkampány már nem lehet izgalmas és egyedi. Nos, a Puma most bebizonyította, hogy nincs lehetetlen. Dua Lipával karöltve mutatják meg a felfrissült Palermo fazont, amely idén már sokkal több lehetőséget kap, mint annak idején. Bármilyen szettben megállja a helyét, a merész stílusmixekben kifejezetten jól mutat.

A divatfotók koncepciója zseniális, és ha odafigyelünk a finom utalásokra, abszolút betalál. Az énekesnő egy gyönyörű, hagyományos olasz villában héderel, melynek berendezése a klasszikus elegancia jegyeit mutatja, így a focista sportmezeket, farmernadrágot és edzőcipőt viselő Dua Lipa meglehetősen kilóg a képből.

A megterített asztal tetején lépkedve olyan, mint egy gazdag család durcás fekete báránya, aki lázadóként dúlja fel a szépen megterített asztal idilljét. Pont ilyennek érezhetjük a nyolcvanas évekből visszakacsintó Palermo tornacipőt, ami korábban a futballedzések menő darabja volt, de később a vagány gördeszkás divatban is felbukkant. A mai stílusmixelő trendeknek köszönhetően azonban a klasszikus utcai eleganciában is megtalálja a helyét, bár első blikkre kilóg a képből, mégis otthonosan mozog a finomabb öltözékek vonalán. Korántsem fekete bárány, inkább stílusfűszer, ami izgalmasabbá tezsi a mindennapi szetteket.

Tulajdonképpen minden tökéletesen a helyén van. Az összes fotórészlet összeforr valahol, mindennek jelentése van, s talán éppen ettől olyan különleges ez a reklám. Alapvetően senki nem a cipőre figyel, hiszen a népszerű énekesnő igencsak magára vonja a tekintetet, a tervezőcsapat mégis elérte, hogy a kép minden egyes eleme a retró tornacsukára tegyen egy finom utalást.

Dua Lipa egyáltalán nem retten meg a merész stíluskombinációktól. A fotósorozat kicsit sem idegen tőle, neki még azt is elnézzük, hogy cipőben lépked a megterített asztalon. Az énekesnő laza, lezser holmikat visel a fotókon, több focimezre hajazó összeállításban is láthatjuk, amelyek mint a Palermo cipő múltjára utalnak. A nyolcvanas években a népszerű fazon hamar túlnőtte a stadionokat, és óriási lendülettel, népszerűséggel tört be az utcai viseletek színterére.

A mai, modernebb, színesebb darabok remekül passzolnak az elegáns, vidám, izgalmas összeállításokhoz, miközben a klasszikus gumitalpas kivitelezésen nem változtatott a márka. A cipők megőrizték retró megjelenésüket, mégis felfrissültek, ezáltal sokkal inkább passzolnak a mai trendek hangulatába.

A szettekkel egyértelműen a lezser, hanyag stílust hozták a stylistok. Mindeközben a háttér és a finom részletek az eleganciát képviselik a képeken. A klasszikus, festményekkel és kifinomult díszítőelemekkel tarkított rezidencia alapvetően elüt a tréningcuccok és a retró cipő párosától, valahogy az összkép mégis abszolút befogadható.

A kreatív csapat egyértelműen azt próbálta sugallni, hogy az elegancia és a retró stílusrészletek, a lezser, sportos cuccok simán kiegészíthetik egymást. Manapság a különböző stílusok kombinálása elképesztően trendivé vált, a gumitalpú cipők pedig tökéletesen passzolnak a nőiesebb hétköznapi szettekbe is.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for SiriusXM/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés