Egyszerű, álló helyzetben végezhető gyakorlatokat mutat Drew Barrymore kedvenc edzője, amelyek könnyen beiktathatóak a napi edzésrutinba. Nem kell lefeküdni, vagy letérdepelni a földre ahhoz, hogy a comb és a has izomzatára koncentrálj, és közben a pulzus is garantáltan felpörög.

hirdetés

A 45 éves Drew Barrymore sosem titkolta mindennapos küzdelmét, hogy ne jojózzon a kilókkal. Mindig őszintén beszélt a diétáiról, és azt sem rejtette véka alá, hogy bizony ő nem az a fajta, aki bármit megehet.

Képek: Jackson Lee/GC Images, Rich Fury/Getty Images.

A bikinialakért még a két gyermeke születése előtt is meg kellett harcolnia, bár külső szemmel az az egy-két liftező kilócska sohasem tűnt kirívónak, de a színésznőt gyakran zavarta. Ráadásul első várandóssága alatt húsz kilót szedett fel magára, amit csak apránként, módszeresen tudott ledolgozni. Kedvenc edzője, Marnie Alton fitneszszakértő sokat segített neki abban, hogyan dolgozzon keményen úgy, hogy közben jól is érzi magát.

Feszesedik a comb és a has, felpörög az anyagcsere: edzés kezdőknek is

A tízperces edzés is hatékony lehet, ha egy változatos edzésterv része, és rendszeresen elvégzed. Drew Barrymore edzője annak alapján állította össze az alábbi gyakorlatokat, hogy tudja, sok nő a hasával és a combjával elégedetlen, ráadásul a legtöbbjüknek nincs ideje vagy türelme külön kardiózni, majd feszesítő feladatokat végezni.

 

Összevonta hát a kettőt, igaz, zanzásítva, ami önmagában nem elég nagy súlyfelesleg ledolgozására, viszont két-három zavaró plusz kilócska esetén remekül működhet. Ez a rövidke edzés a hasfal renyhe bőrének feszesítésére, valamint a löttyedt combok kontúrjavítására is alkalmas, mindemellett formába hoz és lendületet ad.

Sokszor kell hajolgatni a torna során, ami növeli a hasi vérkeringést, ezáltal javítja az emésztést, és a lábmunkára is nagy hangsúlyt fektet az edző. Mivel az izmokat is igénybe veszik a gyakorlatok, az anyagcsere-folyamatok javulnak. Marnie Alton jobb oldalán a könnyített feladatokat mutatja Kiara, míg a balján tornázó Tarra a haladók számára ad instrukciókat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: