A rendszeres edzésen és megfelelő táplálkozáson kívül, különböző zsírbontást segítő teákat is érdemes fogyasztani diéta vagy méregtelenítő kúrák alkalmával, hogy még jobban elősegítsük a sikeres fogyást.

A zsírégető tea serkenti az anyagcserét, ezáltal támogatja a fogyást

Bár egy-egy ilyen tea önmagában nem hozza meg a fogyást, nagyon jó hasznukat venni a méregtelenítő folyamatok serkentésében. Gyakran előfordul, hogy hízás vagy eredménytelen fogyókúra hátterében a túl lassan működő anyagcsere áll. Ezt a testben felhalmozódott, ki nem ürített toxinok okozzák, amik az arra hajlamosaknál látványos zsírpárnákat eredményeznek, különösen hastájékon.

A salaktalanító hatással bíró zöldségek, gyümölcsök és teák fogyasztása ezért nagyon fontos, hiszen minél kevesebb méreganyag van a szervezetben, annál jobban pörög az anyagcsere és lesz sikeres a fogyókúra. Persze az egyensúlyra figyelni kell, naponta kettő-három csészénél többet nem ajánlott fogyasztani ezekből a teákból sem. Emellett legyen tápláló az étkezés és a testedzést se felejtsük ki. A galériában mutatjuk, melyek azok a zsírbontást segítő teák, amiket be lehet vetni diéta vagy fogyókúra esetén.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés