Monica Bellucci az egyszerű elegancia híve, stílusától nagyon távol áll a hivalkodó flancolás. Az általa viselt ruhák szabásával és színvilágával egyaránt a letisztultság elvét követi. A Római Filmfesztiválon ilyen sikkes szettekben tette tiszteletét a vörös szőnyegen.

hirdetés

Monica Bellucci stílusa finomságról, nőiességről tanúskodik, pedig a színésznő nem nagyon erőlködik azon, hogy mindenkin túltegyen ruhaválasztásaival. Legtöbbször rém egyszerű darabokat kap fel magára, ám azok alkatával és megjelenésével is mindig összhangban állnak.

Nagyon ért ahhoz, hogy harmóniát teremtsen az öltözékében, még a monokróm fekete szetteket is úgy viseli, hogy a sötét árnyalat cseppet sem tompítja le természetes ragyogását. Bár általában egyszerű elegancia jellemzi a vörös szőnyeges bevonulásait, Monica Bellucci nőies kisugárzása már önmagában vonzza a figyelmet, teljesen mindegy, hogy szimpla nadrágkosztümöt vagy alakkövető ruhát visel.

A 18. Római Filmfesztiválon sem esett túlzásba az öltözékével, bár minden premierre más-más elegáns darabban érkezett, a tőle megszokott módon a kifinomult összhang volt a legfeltűnőbb kiegészítője.

Monica Bellucci az egyszerű elegancia elvét követi: nem visel semmit, ami hivalkodóan cifra

A színésznő erőteljes vonzereje nem igazán bírná el a rákontrázást, de az ízlése sem hajlik a minden részletében szuper trendi, bonyolult stílusmixek felé. Évek óta a klasszikus nőiesség kelléktárára támaszkodik, így tett akkor is, amikor Rómában volt jelenése az Auditorium Parco della Musicában, ahol a Római Filmfesztivál zajlik éppen. Az esemény október 29-ig tart, így a hírességek több napon keresztül vonulnak fel a vörös szőnyegen.

Monica Bellucci káprázatosan festett, bár egyszer sem lépte át az egyszerű elegancia határvonalát. A fekete és a szürke szín uralta összeállításait, ám egy fikarcnyit sem volt túl snassz vagy unalmas a megjelenése.

Képek: Stefania D’Alessandro, Franco Origlia/Getty Images.

 

Ruhaválasztásaival gyönyörűen hangsúlyozta nőies homokóraalakját, egy-két csalafinta részlettel érte el, hogy dögösebb legyen a letisztult vonalvezetés. A fekete szmokingszabású nadrágkosztüm komorságát kacér kis sálgalléros blúzzal oldotta fel, a betonszürke, variálható dekoltázsú ruha pedig karcsú derekára vonzotta a figyelmet.

Képek: Daniele Venturelli/Wirelmage, Mondandori Portfolio/Getty Images.

 

Garbós sellőfazonú ruhája egy hétköznapibb darab, a vörös szőnyegen egy finomabb fekete estélyi ruhában jelent meg, amit a szív alakú dekoltázstól igazán nőies.

A kiegészítők esetében sem rugaszkodott el az egyszerű elegancia elvétől, a ruháival megegyező színű táskákat, illetve finom ékszereket viselt Monica Bellucci. Minden öltözéke nagyon visszafogott volt, mégis hangsúlyt adtak fantasztikus alakjának.

Kiemelt kép: Franco Origlia/Getty Images.

Cikkfotók: Stefania D’Alessandro, Franco Origlia, Daniele Venturelli/Wirelmage, Mondandori Portfolio/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés