Édesanyja lenyűgöző szépségét örökölte Deva Cassel, akire máris szemet vetett a divatvilág. Monica Bellucci lánya kamaszos bájával és angyali arcával mindenkit levesz a lábáról.

hirdetés

Monica Bellucci és Vincent Cassel nagyobbik lánya, Deva Cassel még csak 15 éves múlt, de már most veszélyesen gyönyörű. Régóta sejthető volt, hogy a divatipar egy napon felfigyel rá, csupán az volt a kérdés, hogy mikor tűnik fel bájos arcával egy óriásplakáton.

Szülei engedélyével a fiatal hölgy elfogadta a Dolce & Gabbana felkérését, így ő lett a Shine parfüm arca. A választás nagyon betalált, hiszen ez a kamaszlány úgy ragyog, mint a napsugár.

Az 55 éves Monica Bellucci valószínűleg nyugodtan engedte el lányát a fotózásra, hiszen a Dolce & Gabbana csapatával ő is számtalanszor dolgozott már. Az olasz divatház ugyanis megszállott rajongója és tisztelője a színésznőnek, aki visszatérő főszereplője a márka divatkampányainak.

Deva Cassel gyönyörű, mint az édesanyja

Bár hasonlít édesanyjára, egészen más karakter Deva Cassel. Nyilván, korából adódóan is játékosabb és lazább, míg Monica Bellucci inkább az őrjítően vonzó, titokzatos nőideált testesíti meg.

A Shine kampányt szinte teljesen rászabták a majdnem 16 éves lányra, aki úgy néz ki, mint a mesebeli Hófehérke.

Hullámos haja szétterül a vállán, arca ragyog a vakító napfényben, és nem kell mást tennie, csak életörömmel telve, derűsen rámosolyognia a világra.

Deva Cassel éppolyan friss és üde, mint az általa reklámozott virágos, citrusos, nyárillatú parfüm.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés