A 2023-as téli trendek nem hoznak túlzottan sok újítást, de néhány izgalmas meglepetést azért tartogatnak számunkra. A lezser fazonok és az élénk színek kedvelői most örülhetnek.

hirdetés

A 2023-as téli trendek már megérkeztek

A tél már itt kopogtat az ajtónkon, lassan pedig az időjárás is elkezd alkalmazkodni a szezonváltáshoz. Habár a hőmérséklet egy kicsit későn kapott észbe, a divat a lehetőségekhez mérten próbálta lekövetni az évszakok változását. Mondhatjuk, hogy picit talán megtorpantak a trendek, ám azért néhány izgalmas, ütős darabbal a téli szezon is készült a divatrajongóknak. A legmenőbb stílusrészletek már most befutottak, az üzletek kínálatát érdemes mihamarabb átvizsgálni.

Habár idén leginkább a letisztult elegancia került előtérbe a hétköznapi öltözködésben is, az utcai divat most vett egy nagyobb fordulatot és becsempészte az utcai öltözékekbe a lezserebb, vagányabb ruhadarabokat. Akik szeretik a hanyag stílust és az élénk, feltűnő holmikat, most tényleg teljes szívből örülhetnek.

A galériában mutatjuk, melyek azok az ütős trendek, amelyek hatalmukba kerítik a 2023-as téli szezont. Izgalmas darabokban idén sincs hiány!

 

Az időjárás idén alaposan megviccelt minket, a hosszúra nyúlt indián nyárból szinte kapásból a télbe lépünk át. A divattrendek azonban nem dőltek be az átmeneti szezon okozta kavarodásnak, őrületes lendülettel robbantak be az üzletek friss kínálatába.

Habár vannak olyan stílusrészletek, amelyek már ősszel is határozottan népszerűek voltak, akad néhány olyan darab is, ami csak most kerül fel a népszerűségi listára. A csillogó, metálfényű holmik például már szeptember óta magabiztosan tartják listavezető pozíciójukat, az ünnepi időszak közeledtével pedig csak még inkább tarolnak majd az utcai és alkalmi szettekben egyaránt.

Ami már sokkal meglepőbb, hogy a divatelőrejelzések szerint a lezser fazonok és hanyag darabok roppant népszerűek lesznek majd a téli hónapokban. A baggy nadrágok és a melegítők bármilyen stílusú szettben helyt kaphatnak, a merész stíluskombóknak idén csak a képzelet, na meg a ruhatár szab határt.

A színek és minták tekintetében sem kell 2023 telén finomkodni. Ha valaki azt gondolná, hogy a most érkező pirosmánia csak az ünnepi szezonnak tudható be, nagyon téved.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés