Charlotte Rampling úgymond gyakorlott modell, számos kampány és divatfotózás van már a háta mögött. Ezt a felkérést nem utasíthatta vissza, hiszen minden darab, amit a fotókon visel, nagyon közel áll a személyes stílusához.

hirdetés

A 77 éves brit színésznő sohasem törekedett arra, hogy fiatalabbnak tűnjön a koránál, természetes valójában fogadja el magát úgy, ahogy van. Míg sokan nyomásként élik meg a vélt vagy valós elvárásokat a színészszakmában, ő nem törődik ezzel, sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít a tehetségnek, a kisugárzásnak és a karizmatikus egyéniségnek, mindezekből pedig cseppet sem szenved hiányt.

A divatszakma szerint Charlotte Rampling méltósággal öregszik, nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy a teste, a haja, a bőre megváltozik a korral. Annak veszi, ami valójában, vagyis egy természetes folyamatnak, amin mindenki átesik, aki olyan szerencsés, hogy megéli az időskort. Évek óta nem festeti őszbe hajló, hamvas haját, és bár szokott sminket viselni, csak nagyon minimális festéket használ. Az öltözködését szintén a kényelem és a praktikum határozza meg, ám úgy képes viselni a szimpla alapdarabokat, hogy az elegáns sikk, amit sugároz, az öltözékeiben úgyszintén megvalósul.

Kép: Taylor Hill/Getty Images.

Nem csoda, hogy a mai napig szívesen dolgoznak vele a divatházak, olyasmit képvisel attitűdjével, határozott, magabiztos fellépésével, ami példaértékű. Nőies, méltóságteljes, elegáns, de nem veszi túl komolyan magát, megvan benne az önirónia és a vagányság izgalmas keveréke.

Charlotte Rampling anno modellként kezdte pályafutását, rengeteg fotózás és kampány van már a háta mögött ahhoz, hogy tudja, kizárólag a szépség nem elegendő a vonzerőhöz, és leginkább akkor tud egy nő hatni másokra, ha önmagát adja.

Egyszerű, mégis nagyon ütős ez a kampány: Charlotte Rampling önazonos benne

Charlotte Rampling a Massimo Dutti kollekcióját népszerűsíti, de nem csak ő szerepel az őszi-téli kampány divatfotóin. A True Minds címet kapta a fotósorozat, amely minden nőt megszólít, de leginkább azokat, akik a letisztult, komfortos eleganciát tartják szem előtt. Kate Moss lánya, Lila, valamint Alaato Jazyper is feltűnik a képeken.

Charlotte Rampling nem távolodott el nagyon a stílusától a reklám kedvéért, többnyire szimpla alapdarabokat visel, melyeknek tiszta vonalvezetése határozottságot sugall. Időtálló, klasszikus kreációkban fotózták a színésznőt, mégis rendkívül modern az összhatás.

Robin Galiegue képein Rampling olyan, mint máskor, természetes, könnyed, mégis erőt és magabiztosságot sugárzó.

Jól áll neki a vagány napszemüveg, személyisége a nőies és maszkulin stílusjegyek erőteljes keverését is elbírja.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotó: Taylor Hill/Getty Images.

Kampányképek: Robin Galiegue/Massimo Dutti.

  • Megosztás:
hirdetés