A görög Vogue magazin 4. évfordulójának alkalmából, Heidi Klum natúr arcát mutatja meg a fotókon, persze, a smink nem maradt el, de ezúttal valóban leheletfinom. A szupermodell idén nyáron tölti be 50. életévét, és bár a szexi képeket megszokhattuk tőle, a füstös szemfestése nélkül csak ritkán láthatjuk.

hirdetés

Heidi Klum tőle kissé szokatlan külsővel pózol a görög Vogue magazin áprilisi borítóján, többen még azt is megkérdőjelezték, hogy visel-e sminket egyáltalán? Ám a címlap maga, illetve a divatanyagban szereplő fotósorozat meglehetősen trükkös, hiszen csak annyi történt, hogy másképp festették ki a modell arcát.

Az oly gyakran elsütött füstös szemfestés nélkül Heidi Klum arca és megjelenése valóban eltér a megszokottól, ám a natúr összhatást természetes színekből álló smink segítségével érték el. A megvilágítás és a rafinált frizura is rásegített arra, hogy úgy nézzen ki, mint aki épp a zuhany alól lépett ki éppen, úgy toppant be a stúdióba, és minden előkészület nélkül állt volna a kamerák elé. Ami azt illeti, nagyon jól áll neki a finom, nude smink, bár az általa használt szemhangsúlyos változattal sincs semmi probléma.

Heidi Klum csodásan néz ki a fotókon: a natúr smink felfedi természetes arcát

Akár öltözködésről, akár sminkről van szó, Heidi Klum nem a finomkodás híve, gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt sokat mutató, dögös szerelésekben, és szereti a szemhangsúlyos sminkeket.

A fotózások alkalmával ugyan előfordul, hogy finomabb, lágyabb árnyalatokkal emelik ki a tekintetét, ám ilyenkor rendszerint az alsó-felső szempilláit helyezik fókuszba, hogy nagyobbnak tűnjenek a szemei.

A pillák begöndörítése és a szemhéj sötét árnyalása nélkül a modell arca valóban egész másnak tűnik, bár sosem rejtegette természetes kinézetét, hiszen olykor-olykor az Instagram oldalán is posztol magáról smink nélküli, natúr fotókat.

Nem titok, hogy a profi smink sok mindenre képes, akár az arc karakterét is megváltoztathatja, így üdítő változatosság olyasmit látni egy magazin címlapján, hogy csak leheletfinom festéket kap egy világhírű szupermodell arca.

Heidi Klum tökéletesen kidolgozott alakja szinte minden magazin- és divatfotón fókuszba kerül, és a görög Vogue sem tartózkodott attól, hogy hangsúlyt fektessen a majdnem ötvenéves modell csodás idomaira, ám megmaradt a sejtelmesség vonalán.

A magazin főszerkesztője, Thaleia Karafyllidou, valamint a magazin művészeti vezetője, Rinétta csakúgy, mint a Monica Belluccival készült képek esetében, a nőiességet és az érzékiséget helyezték a középpontba. Ehhez a lenge és testhezálló ruhákat vették alapul, melyek nem fednek fel mindent, mégis felerősítik a vonzerőt. Nicholas Georgiou, a görög Vogue kreatív igazgatója letisztult színeket választott a magazin borítóképéhez, a nude tónusok pedig a válogatásba került fotókon szintén visszaköszönnek.

A modell által felvett pózok csakúgy, mint Leah Darcy sminkje, abszolút természetesek. Heidi Klum szemöldöke ezúttal sötétebb árnyalást kapott, mivel a szempillák csak nagyon finoman lettek kiemelve.

A szemhéjra szintén természetes tónusú árnyalás került, illetve az alapozás és a pirosító is roppant lágy. Az ajkakra hússzínű rúzst tett a sminkes, ezt az árnyalatot egyébként gyakran használja Heidi Klum, ám olyankor a tekintetét jobban előtérbe helyezi.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés