A kétszeres Oscar-díjas színésznő, Maggie Smith lett a Loewe új kampányarca, a tavaszi előzetes kollekciót népszerűsíti bájos fotóival.

hirdetés

A fél világ valószínűleg a Harry Potter-filmsorozatban nyújtott szerepével azonosítja, de sokan a Downton Abbey-ből ismerik, pedig még számos zseniális alakítását megemlíthetnénk a hatvanas évekig visszamenőleg. A 88 éves Maggie Smith a mai napig aktív színésznő, és most új szerepben is kipróbálta magát, a Loewe felkérésére vállalt divatfotózást.

A héten futott be a márka 2024-es előzetes tavaszi kampánya, és máris rengetegen méltatták a színésznőről készült képeket. Bár a Loewe eddig is nagy hangsúlyt fektetett a kortalan stílusra, és gyakran különleges tehetségekkel népszerűsíti termékeit modellek helyett, sokakat mégis meglepetésként, váratlan fordulatként ért a dolog, hogy kedvenc színésznőjük divatfotókról mosolyog vissza rájuk.

Maggie Smith elbűvölő a Loewe divatkampányában

A Loewe tavaszi előzetes kollekciójához menő magazinstílusban készültek el a kampányfotók. Juergen Teller képein műszőrme bundában és divatos ruhákban mutatkozik a színésznő, aki a legújabb táskákat tartja a kezében.

Az egész kompozíció az egyszerűsége miatt olyan nagyszerű! Maggie Smith huncut mosolya már csak a ráadás!

 

Kiemelt kép: Ian Gavan/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés