Charlotte Rampling nagyon ért hozzá, hogyan lehet feltűnősködés nélkül kitűnni a sorból. A 76 éves színésznő  általában európai drámákban és művészfilmekben szerepel, legutóbb a Dűnében tűnt fel, azt követően egy francia alkotásban játszott még 2021-ben. Elképesztő formában van, és mindig körüllengi az őt jellemző egyszerű, mégis roppant kifinomult elegancia.

hirdetés

Charlotte Rampling modellként kezdte karrierjét még a hatvanas években. Igen korán felfigyeltek feltűnő szépségére, éppcsak 14 éves volt,  amikor felbukkant egy áruház reklámkampányában. A rövid videóknak köszönhetően több szereppel is megkeresték. A hetvenes években már számos híres alkotásban is megcsillogtathatta tehetségét.

A 76 éves színésznő rengeteg filmben szerepelt az elmúlt évtizedekben, és jól látszik, hogy sokkal többre értékeli a komplex karaktereket felvonultató történeteket. Híres hollywoodi alkotásokban szintén szerepelt Carlotte Rampling, ám inkább a művészfilmek felé húz a szíve.

A legismertebb filmje Az éjszakai portás, de feltűnt olyan filmekben is, mint A hercegnő vagy a Vörös veréb. Továbbra is aktívan dolgozik, hamarosan megjelenik a következő filmje.

Charlotte Rampling egyszerű fekete nadrágban is elképesztően elegáns

Bár Charlotte Rampling kivételes tehetség, sokszor mégis inkább kifinomult stílusa miatt kerül be a magazinokba. A 76 éves színésznő elképesztően jól öltözködik, mindig a korához illő kreációkat választ, látszik, hogy helyén kezeli az öregedést. Ez nem jelenti azt, hogy régimódi vagy divatjamúlt lenne a megjelenése, sőt! Nagyszerűen megtalálta az egyensúlyt a divatos kreációk és az örök darabok között, de  csak leheletfinoman jeleníti meg szereléseiben az aktuális trendeket.

 

A 76 éves színésznő a klasszikus, visszafogott elegancia híve, inkább az egyszerű fazonokat kedveli. Az egyik kedvenc darabja a fekete, elegáns szabású nadrág, melyet már számtalan alkalommal elsütött a vörös szőnyegen. Legtöbbször blézerrel variálja a letisztult fazont. Az ilyen szerelések kortól és trendektől függetlenül megállják a helyüket a divatban.

Az egészruhákat is kedveli, melyekből  sosem választ túlságosan kihívó vagy harsány darabot, mindig megmarad a klasszikus sikknél. A fekete az egyik kedvenc színe, ebben mindig elegáns, mégsem öregíti a sötét árnyalat. Ez nagyban köszönhető az izgalmas szabásvonalaknak, változatos anyagoknak, illetve a hangsúlyos ékszereknek. A mintákkal sosem esik túlzásba, ritkán visel printtel feldobott holmikat, ezeket csak óvatosan adagolja a megjelenéséhez.

Charlotte Rampling stílusában remekül keverednek a nőies és a maszkulin elemek. Megtalálta a finom egyensúlyt, és csupa olyan kreációból áll a ruhatára, amely örök érvényű a divatban.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés