Az idős modell büszkén vállalja ráncait, nőies stílusa pedig kifinomult ízlésről ad tanúbizonyságot. Carla von Bergmann belsőépítészként dolgozott, innen csöppent a modellszakmába. Nem szégyelli az idő múlását és élete megpróbáltatásairól is bátran beszél, miközben abszolút természetes, retusálás nélküli fotókkal nyűgözi le követőit.

hirdetés

Az idős modell stílusa lehengerlően nőies

A 72 éves Carla von Bergmann kalandos életutat tudhat maga mögött, eleinte belsőépítészként dolgozott, majd egy éles váltással modellé avanzsált. A világ számos táján élt már, széles körű élettapasztalatát részben ennek is köszönheti. A modellkedéssel az egyetemi évei során próbálkozott először, ám akkor úgy tűnt, a karrierje más irányba indul tovább. Jó pár évvel később mégis felkereste egy modellügynökség, ő pedig bátran nézett szembe a kihívással.

Az idős modell nem csak gyönyörű és természetes, stílusa szintén rendkívül nőies és kifinomult, nem csoda, hogy imádja a kamera. Fantasztikus darabokat visel, mesterien kombinálja a különböző fazonokat, és a színektől, mintáktól sem fél.

Igyekszik követni a legújabb trendeket, nem ragad le egy-egy korszak stíluselemeinél. Minden alkalommal figyel a kiegészítőkre, megjelenése rendszerint sikkes és laza hatást kelt. Imádja a szimpla alapdarabokat, a fehér ing és a kék farmer kombinációja könnyed, mégis nőies összképet teremt.

A 72 éves modell nem veti meg a színes, különleges holmikat sem, bátran bevállalja a feltűnőbb darabokat. A kifinomult stílusérzék egyértelműen a vérében van, sosem tolja túl a mintákat és az egyedi cuccokat, az outfit nem kelt zsúfoltságérzést az emberben.

Nem takargatja ráncait

Carla nem takargatja ráncait, cseppet sem szégyelli az idő múlását. A Chapter fifty című blogon lehozott interjúban elárulta, abszolút ki van békülve a korával. Noha rengeteg csodás időszakot élt meg az életében, nem ragadt a múltban. Szerinte minden életszakasznak megvan a maga különlegessége, ezeket pedig fontos maximálisan megélni. A fotókon rendszerint retus nélkül szerepel, a kifutón pedig lazán, mosolyogva vonul végig.

Az arcán cseppet sem lehet látni az elmúlt évek megpróbáltatásait. Bár életútja roppant kalandos, fordulatokkal teli, illetve imádja a munkáját, három lányát és unokáit, sajnos a sötét időszakból is kijutott neki, szembe kellett néznie a rettegett kórral. 2013-ban mellrákkal diagnosztizálták a modellt.

Carla rendkívüli módon kezelte a nehézségeket, a kezelések után is modellkedett és utazott, nem adta fel álmait, és ez erőt adott neki. Jelenleg nagykövetként igyekszik felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Kiemelt kép: carlavonbergmann/Carla von Bergmann/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés