A merész fotók sem hiányoznak Deva Cassel tarsolyából, aki szeptember 12-én lesz 19 éves.

hirdetés

Monica Bellucci lánya 15 évesen csöppent bele a modellszakmába, akkoriban még kizárólag a Dolce & Gabbana modellje volt, és csak óvatos léptekkel haladt előre a divat világában. Kamaszlányként szigorúan szülői engedéllyel vállalt el fotózásokat, és csak annyit, amennyi az iskola mellett még kényelmesen belefért az idejébe, így apránként építgette karrierjét a háttérben. Hamarosan a kifutón is felbukkant, és ahogy betöltötte a 18. életévét, már a pikánsabb képek sem voltak ellenére.

Deva Cassel a szemünk láttára cseperedett fel, már kész nő, így érthető módon kitörni vágyik a bájos kamaszlány skatulyából, talán ennek köszönhetően apránként a merész fotók is bekerültek a repertoárjába. A stílusváltás nem éles változással történt a modellkarrierjében, tavaly még szolidan ugyan, de már próbálgatta érzéki kisugárzását, előfordult, hogy lengébb öltözetben állt a kamerák elé, vagy áttetsző ruhában sétált végig a kifutón.

Idén érezhetően merészebbre vette a figurát, stílusában is változás tapasztalható. Az első parfümreklámban, amit a Dolce & Gabbana felkérésére vállalt el, még szinte kislány volt, és szimpatikus módon nem is törekedett arra a márka, hogy idősebbnek tűnjön a koránál. A tavaszi parfümkampányban már egy magabiztosabb, dögösebb hölgyet láthatunk benne, aki sokkal tudatosabban éli meg vonzerejét.

A gyermeki báj még ott csillog a szemében, de sokkal vagányabb, és nem csak azért, mert csipkés melltartóban táncol végig az utcán, hanem az attitűdjében érzékelhető valamiféle perzselő vibrálás, amiben egyre jobban hasonlít édesanyjára.

A Sisley őszi kampányában is feltűnik idén, melyben félmeztelen a kabát alatt.

Deva Cassel stílusváltása szembetűnő: merész fotók jelennek meg róla

Monica Bellucci lánya és Luka Isaac közös fotókon szerepel a Sisley őszi-téli kampányában. A romantikát, a szenvedélyt és az intimitást állítja középpontba a Burning Rose című képsorozat, ám ehhez képest meglehetősen hűvös, kifejezéstelen mozzanatokra számíthatunk a fotókon.

Deva Cassel egy ponton felfedi, hogy a kabátja alatt nem visel felsőt, és csak a kezével takarja magát. Ebben a mozdulatban sincs túl sok szenvedély, kissé fáradt jelenet, amiből pont a tűz veszett ki, de még ebben a visszafogott kisugárzásban is érezhető, hogy Deva egyre karizmatikusabb modell.

Ha visszatekintünk néhány korábbi fotóra, amiket Nicholas Fols készített róla még tavasszal, egészen mást látunk. A művészi alkotások némelyikén félmeztelenül, hónaljszőrrel mutatja meg magát a modell, a női lélek szabadságvágyát szimbolizálva. A kitárulkozás és titokzatosság közötti vékony mezsgyén lépdel, és gyönyörűen megőrzi a harmóniát. Lázadó, miközben a törékenysége is felsejlik, bevállalós, mégis visszahúzódó. Ezektől a bonyolult ellentétektől annyira összetett a nőiesség, és Deva Cassel jól érzékelteti ezt.

Bár sokan édesanyjához hasonlítják, Deva egészen más személyiség, aki határait feszegetve még szárnyait bontogatja, hogy felfedezze belső világát. Ám afelől semmi kétség, hogy nem csak gyönyörű, hanem tehetségből is bőven jutott neki.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés