Teri Hatcher nagyon tudja, hogy milyen egy sikkes, nőies átmeneti szett. Egyetlen színt visel, mégsem unalmas a megjelenése.

hirdetés

Teri Hatcher a legtöbbeknek a Született feleségek című sorozatból ismerős, most azonban úgy kapták lencsevégre a fotósok, mint egy divatikont. Susan Mayer karaktere nem a stílusos megjelenésről volt híres, azt a szerepet Eva Longoria vitte a hosszú éveken át tartó szériában. A való életben azonban hihetetlenül sikkesen öltözik a színésznő, imádja a nőies ruhadarabokat és rendszerint figyelemmel kíséri a trendeket.

Teri Hatcher egyetlen színt visel, mégis stílusos: sikkes átmeneti szett tavaszra

A monokróm szettek trendje továbbra is a lista élén szerepel, úgy tűnik, hogy az egyszínű öltözékekre senki nem tud ráunni. Alapvetően azt gondolná az ember, hogy ha valaki egyetlen színt visel, az garantáltan sótlan és unalmas kisugárzást kölcsönöz, azonban a megfelelő kombinációban a letisztult paletta elegáns, nőies összhatást kelt. Az 59 Teri Hatcher őrületesen sikkes szettet dobott össze, pedig kizárólag a púderes mentára alapozta a megjelenését.

 

A tavalyi év élénk, vibráló árnyalatai után idén a púderszínek tarolnak, ami már az év színéből, a Peach Fuzzból is sejthető volt. A visszafogott árnyalatok mellett természetesen lesz néhány üdítően feltűnő szín is a repertoárban, azonban a tavaszi, átmeneti szezon abszolút a púderes változatok időszaka lesz idén.

A klasszikus natúr púder, a finom rózsaszín és a babakék mellett egy különleges árnyalat is felkerült a palettára. A menta frissítő, elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének, Teri Hatcher pedig ki is használta a benne rejlő lehetőségeket. Semmi extrát nem vitt a hétköznapi szettbe, szimplán a színharmóniával és az elegáns, csinos fazonokkal érte el a stílusos eredményt.

 

Az összeállítás alapját – a fantasztikus színharmónia mellett – az elegáns kosztümszett adja, ami igazi klasszikusnak számít a divatban. A retró kétrészes szettek soha nem mennek ki a divatból, az elmúlt időszakban ráadásul sokadik virágkorukat élik! A blézer alól kikandikáló finom anyagú blúz apró részlete az átmeneti öltözéknek, azonban az elegáns megjelenéshez nagyon sokat tesz hozzá.

A francia nők kedvence, a ballonkabát már csak a hab a tortán, amitől tényleg igazán sikkessé válik az összhatás. A színésznő fehér kiegészítőket társított a menta árnyalatú darabok mellé, a cipő és táska így cseppet sem vonja el a figyelmet a szett fő elemeiről. Teri Hatcher szettje rendkívül ízléses és egyedi, pedig ha jobban megvizsgáljuk, tényleg nincs benne semmi extra. Egy biztos, a monokróm trendnek még korántsem áldozott le az utcai divatban! Idén érdemes lesz a púdertónusokkal zsonglőrködni az átmeneti szezonban.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés