Lily Aldridge kifinomult stílusa alapján készültek ezek a finom, nőies tavaszi darabok. A 37 éves modell egy pillanat alatt a természetbe repít a hangulatos fotókkal.

hirdetés

Lily Aldridge a világ egyik legelismertebb szupermodellje, hazánkban mégis kevesen ismerik. Igazi természetes szépség, aki a belőle áradó eleganciával még a legunalmasabb szetteket is nőiessé varázsolja. Kisugárzása könnyed és természetes, gyakorlatilag elég, ha az ember ránéz, s máris kedvet kap ahhoz, hogy egy kicsit sikkesebben öltözzön.

16 éves korában robbant be a divatvilágba, majd később, Victoria’s Secret-angyalként vált igazán ismertté. Az elmúlt években gyakorlatilag egy percet nem öregedett, legalábbis megjelenése láthatóan semmit nem változott.

A fiatalos, sikkes összhatás nem csupán ragyogó arcának és nőies kisugárzásának köszönhető. Lily Aldridge a divat segítségével éri el a lenyűgöző eredményt. Minden alkalommal sikkes darabokban kapják lencsevégre, pedig egyáltalán nem bonyolítja túl az öltözékeit, a nagy flanc pedig egyenesen távol áll tőle.

A legújabb Weekend Max Mara holmikat a modell finom, könnyed stílusa ihlette. A kollekció a From Lily With Love nevet kapta, ami legalább annyira bájos, mint maga a kampány. Ilyen egyszerű, mégis trendi darabokat ajánl a tavaszi, illetve nyári szezonra.

Tavaszi darabok Lily Aldridge ajánlásával

A kollekció darabjait egyértelműen a hetvenes évek bohém hangulata ihlette, talán éppen ettől olyan szerethető a végeredmény. A retró minták hihetetlenül különlegessé teszik a megjelenést, még az egyszerű vonalvezetésű alapdarabokat is megbolondítják egy kicsit.

Még csak nem is kell túltolni a flancot és a merész motívumokat. Lily Aldridge a legapróbb részletek segítségével dobja fel a klasszikus tavaszi összeállításokat. Az abszolút kedvenceink a látványos, színes kendők, amelyek övként, hajpántként, de még karkötőként is funkcionálhatnak.

Lily Aldridge az egyszerűségben rejlő eleganciában hisz, soha nem tesik túlzásokba. Egy szimpla nadrágkosztüm például zseniális választás lehet a tavaszi átmeneti időben, de külön-külön még nyáron is hordhatók az egyes részei. A kifinomult blézer csodásan mutat egy farmersort mellett, míg az elegáns hosszúnadrág egy szimpla fehér atlétával összeboronálva is előcsalogatja a nőiességet.

A csipke és a virágminta szintén igazi klasszikusnak számít tavasszal, ahogy a fehér és a vibráló árnyalatok párosítása úgyszintén. Kifejezetten sikkes és finom darabokról van szó, melyek remekül passzolnak a természetes, könnyed stílushoz.

Idén tarolnak a farmerholmik, habár valljuk be, soha nem veszítettek igazán a népszerűségükből. A Lily Aldridge által viselt darab abszolút a hetvenes évek irányzatait tükrözi, egyszerre retró és modern, s talán éppen ettől olyan különleges. Érdekes, hogy az apró részletek mennyire más fényben tüntetik fel az egyébként egyszerű alapdarabokat.

A kollekció nem csak azért izgalmas, mert különleges minták és csinos vonalvezetések jellemzik. A modell változatos stílusa éppúgy megjelenik a menő holmikban, ugyanis az elegáns, nőies kreációk mellett a sportos, lezser ruhadarabok is helyt kaptak a repertoárban.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés