Blake Lively stílusa a rajongók szeme előtt alakult át, megjelenése évről évre vált egyre kifinomultabbá. Eleinte elkövetett néhány divatbakit, ám mára valódi stílusikonná avanzsált.

hirdetés

Blake Lively stílusa sokat finomodott az évek során

Blake Livelyt manapság az egyik legnépszerűbb színésznőként tartják számon, ám karrierjének kezdete hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza. A rajongók nem csak azt kísérhették figyelemmel, hogyan válik érett, felnőtt nővé és édesanyává, a stílusának alakulását éppúgy nyomon követhették. A változás rendkívül látványos, bár tegyük hozzá, hogy a kétezres évek elején igencsak más számított divatosnak, mint amit manapság sikkesnek tartunk.

A nőiesség és az elegancia a vérében van, már annak idején is többször megvillantotta fantasztikus ízlését és stílusérzékét. Abszolút követte az aktuális trendeket, megjelenését mindig a legújabb divathoz igazította. A galériában összeválogattunk néhány ikonikus szettet, amelyek meghatározták a színésznő megjelenését. Az idővonal egészen 2005-ig nyúlik vissza, míg a legutolsó fotó 2022-ben készült Blake Livelyról. Ennyi fotóval szinte lehetetlen megmutatni, milyen hatalmas ívet írt le a stílusalakulása, ám mi mégis tettünk egy próbát.

 

Nem állítjuk, hogy Blake Lively soha nem követett el semmilyen stílusbakit, ám azt be kell látni, hogy a kétezres évek elején szinte mindenki belecsúszott néhány botlásba. A hasvillantós pólók és csípőfazonú farmerek időszakában szinte lehetetlen volt nem mellényúlni, a színésznő is gyakran viselte a csinosnak cseppet sem nevezhető összeállításokat. Akkoriban a rétegek halmozása is roppant trendinek számított, no de nem úgy, mint manapság. Bizony, a spagettipántos topot menő volt egy klasszikus póló felett viselni!

A színésznő stílusát nagyban meghatározta a Gossip Girl című sorozatban alakított karaktere, Serena van der Woodsen megjelenése. Blake Lively 2007 és 2012 között játszott a sorozatban, ami kifejezetten hosszú időtartamnak mondható, pláne úgy, hogy éppen akkor volt abban a korban, amikor az egyéni ízlése formálódni kezdett. Idővel elhagyta az amerikai elit egyetemekre jellemző stílusvilágot, a preppy elemek azonban valamilyen szinten még mindig megjelennek az öltözködésében, ám sokkal visszafogottabban.

Mára abszolút letisztult, klasszikus és nőies szetteket választ, igazi divatikonná avanzsált. Blake Lively tényleg nem tud hibázni, ha vörös szőnyeges eseményről van szó, minden alkalommal elkápráztatja rajongóit sikkes ruhaválasztásaival.

Kiemelt kép: SGranitz/WireImage/NCP/Star Max/GC Images/Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés