Blake Lively neve mindig felmerül, ha a legjobban öltözött hírességekről van szó. A 33 éves színésznő nem tud hibázni, pedig szinte mindig stylist segítsége nélkül alkotja meg az összeállításait.

hirdetés

Blake Lively stylist nélkül is mesésen öltözik

A pletykafészek jól öltözött színésznője a civil életben is igyekszik minél sikkesebben megjelenni, és ez rendszerint sikerül is neki. Hasonlóan a sorozatbeli karakteréhez, szereti az izgalmas darabokat és a látványos kiegészítőket. Blake imádja a cipőket, saját bevallása szerint, több mint 120 pár Christian Louboutin cipővel rendelkezik. Szenvedélyesen szereti a divatot, ezért megragad minden alkalmat, hogy megcsillogtassa kifinomult ízlését.

Blake szerint a sorozat forgatása nagy hatással volt a stílusára, és ennek köszönhetően sokkal tudatosabban el tudja dönteni, hogy az, ami valóban előnyös a számára. Így az évek alatt eljutott oda, hogy már stylistra sincs szüksége, mielőtt a vörös szőnyegre lép. Sokszor megesik, hogy a sminkjét, illetve a frizuráját is egymaga készíti el.

A nőies megjelenést részesíti előnyben, mindig elegánsabb fazonokat választ, amelyeket rendszerint feltűnő kiegészítőkkel tesz izgalmassá. A ruhatárának az alapját főként szűk ruhafazonok képezik, melyeket hosszú kabátokkal és magassarkúval kombinál. A hétköznapokon sem jelenik meg slamposan, sokszor hord szoknyát és palazzo nadrágot. A vörös szőnyeges eseményeken mindig alkalomhoz illő kreációban jelenik meg, kerüli a meghökkentő, polgárpukkasztó darabokat. Követi ugyan a trendeket, mégsem esik túlzásba, inkább megmarad a jól bevált daraboknál.

 

Kiemelt kép: Steven Ferdman / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés