Blake Lively nőies, sikkes összeállításaival mindig felhívja magára a figyelmet. A 35 éves színésznő gyakran stylist segítségével válogatja össze a ruhákat. A vörös szőnyegen mindig elkápráztatja a fotósokat, és akkor sem pihen, ha épp gyermeket vár. Az elmúlt években elképesztő összeállításokban mutatkozott a várandósságai alatt.

hirdetés

Blake Lively az elmúlt években valóságos divatikonná vált. A színésznő mindig is jól öltözködött, ám a Gossip Girl után látványosan izgalmasabbá vált a stílusa. A 35 éves színésznő rajong a divatért, imádja a tűsarkúkat, nagy kedvence a Christian Louboutin márka, saját bevallása szerint több száz magassarkú sorakozik a ruhatárában.

Blake Lively várandósan is nagyon sikkes

Blake Lively idén szeptemberben, a vörös szőnyegen jelentette be negyedik gyermeke érkezését, a színésznő egy csillogó miniruhát és platformos magassarkút viselt. A csodás szett szinte azonnal bejárta az internetet, hiszen a sztár nem bújt visszafogott ruhába vagy lapos talpú cipőbe. Egyik sem jellemző rá, valahányszor várandós volt,  mindig nagyon izgalmas ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt.

 

A színésznő kedvencei a csinos egészruhák, amiket várandósan is szívesen visel. A hasat szabadon hagyó szabás és a mély dekoltázs úgyszintén felbukkan az összeállításaiban. A különleges fazonmegoldásokat a várandósság időszakában sem szokta hanyagolni, ám mindig a ízlésesség határán belül marad.

Az alakkövető ruhákkal sem lőtt túl a célon, stílusa minden esetben a finom elegancia határain belül maradt. A hátul nyitott vagy mélyebben dekoltált kreációk sem hiányozhatnak a repertoárjából. A merészebb holmik esetében mindig odafigyel az egyensúlyra. Legtöbbször hosszú szoknyát, esetleg nadrágot választ a merészebb kivágásokhoz, így sosem túlzó a megjelenése.

A színésznő imádja a kiegészítőket és az izgalmas anyagokat. Várandósan sem hagyja ki a kedvenceit a megjelenéséből, sokszor láthattuk már fényes anyagú vagy épp flitteres egészruhában. A magassarkúk úgyszintén elmaradhatatlan kiegészítői, a sikkes lábbelikről sosem mond le.

 

Kiemelt kép: Steven Ferdman / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés