Ha fogyni szeretnél, ez az edzés tökéletes kezdés arra, hogy változtass az életmódodon. Kezdőknek sem túl nehéz, formálja az alakot, feszesít, és a pulzusnövekedést is garantálja ahhoz, hogy beinduljon a zsírégetés.

Ha korábban csak ritkán mozogtál, és most rászántad magad a rendszeres testedzésre, nyilván nem fogsz rögtön maratoni köröket futni, vagyis legelőször az állóképességedet kell felhozni egy szintre, hogy bírd majd a keményebb testedzéseket. Kardió gyakorlatok nélkül sajnos csak nehezen döcög a fogyás, ezért mindenképp olyan, lendületes mozgásformára lesz szükséged, mely feltornássza a pulzusodat a zsírégető tartományba.

Az alábbi gyakorlatsor a mély izmokat megdolgoztató, feszesítő és pulzusnövelő feladatokat kombinálja, így tulajdonképpen mindent megkapsz egyben, ami szükséges az alakformáláshoz. Mivel Pilates-alapú tornáról van szó, mely az izomfejlesztésen túl a rugalmasság elérésére is törekszik, úgy fogyhatsz, hogy közben erősödik a medencéd, a karod, a lábad, vagyis fokozatosan megnövekedhet az állóképességed. Összesen negyven percet vesz igénybe, de ennyi idő alatt mindent átmozgat.

  • Megosztás:
hirdetés