Napi tíz perc ebből az edzésből, és leszámolhatsz a petyhüdt hasfallal. Az izomzat tónusosabbá, a bőr feszesebbé válik, ha rendszeresen végzed az alábbi feladatokat.

Ha napi fél óránál nincs több időd, amit mozgásra fordíthatnál, vagy egyszerűen csak nincs erőd órákig edzeni ebben a nagy melegben, érdemes megbarátkoznod az alábbi gyakorlatsorral, mely kifejezetten a hasi izmokat dolgoztatja meg, ám nemcsak az alhasi részre koncentrál. Bár otthon végezhető, nem a könnyű kategóriába sorolható, ezért fontos, hogy fokozatosan építsd fel a feladatokat, ne erőltess semmit.

Az ülőmunka és a rendszertelen testmozgás következtében a hasizmok hamar felpuhulnak, a bőr pedig megereszkedhet. Ahhoz, hogy feszes legyen ez a terület, az időnkénti ugrabugránál többre van szükség. Bár maga az edzés csupán tíz percet vesz igénybe, a bemelegítésről és a levezető, relaxációs feladatokról sem ildomos megfeledkezni.

Még így is húsz-harminc perc alatt végezhetsz, de ne feledd, hogy ez a torna csupán az izmok erősítésére és szálkásításra alkalmas, a fogyás érdekében mindenképp be kell iktatnod hetente minimum kétszer valamilyen kardió jellegű edzést, mely az egész testet átmozgatja.

  • Megosztás:
hirdetés