A konty lehet bonyolult és nagyon egyszerű is. Mi most három gyors verziót mutatunk, ami változatosan hordható a mindennapokban. Ezekkel a hajkészítési technikákkal sok időt megspórolhatsz a sietős reggeleken.

hirdetés

A kontykészítés sokakat megijeszthet, pedig közel sem olyan bonyolult dolog összedobni az elegánsan felfogott frizurákat, csak a megfelelő technikát kell megtalálni hozzá. Természetesen ehhez elengedhetetlen az, hogy hosszú tincseid legyenek. A csinos konty titka ugyanis a lazán felkötött haj, ami természetesen dús hatást kelt.

A nőies öltözködést is megkönnyíthetik az egyszerű, de sikkes frizurák. Nem csak a ruhákat, de a snassz felsőket is sikkesebbé teszik, és felerősítik a szettek elegáns oldalát.

Gyors konty a szupernőies megjelenésért

Ez a három vlogger teljesen különböző megoldást talált arra, hogy a nőies kontyot gyorsan, egy mozdulattal elkészítse. A stílusokat akár váltogatni is lehet, de időnként érdemes leengedve viselni a frizurát, hogy a hajhagymák pihenni tudjanak.

A klasszikus, fejtetőn elhelyezett konty elkészítéséhez elég csak copfba fogni a hajat, amit egy ügyes mozdulattal, fel kell csavarni a hajgumira. Ez az egy mozzanat pár alkalom után úgy berögzül, mint a cipőkötés.

Fiatalos, és vidám lesz a megjelenés, ha egy kendővel készül el a konty. Ráadásul az összerittyentésében is nagyon sokat segít, hiszen bombabiztosan rögzíti az anyag a tincseket, ha egy csomót kötsz rá. A hajkészítéshez kapható, merevítővel ellátott kendővariációkra könnyedén felcsavarható a copfba összefogott haj, ami tényleg csak pillanatokat vesz igénybe a készülődés során.

Ebben a verzióban az egyszerű copfból elkészült konty végül nem a hagyományos bagelre, hanem egy stílusos csomóformára emlékeztet minket.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés