A hajékszer egyre elterjedtebb, az élénk hajszíndivatot elnézve pedig már meg sem lepődünk azon, hogy a tincsek sminkelése hirtelen népszerű lett a külföldi fesztiválozók körében. Idén csillogó és merész fesztiválfrizurák hódítanak!

Az extravagáns külső szinte elengedhetetlen a fesztiválozók körében, a külföldi bloggerek készülődési procedúrájából legalábbis az kristályosodik ki számunkra, hogy egy ilyen összejövetel külön kis divatvilágot jelent amellett, hogy elsősorban mindenki a társasági és koncertélményért vált jegyet a rendezvényre.

Akár hazai terepen, akár külföldön látogatunk el egy fesztiválra, szinte biztos, hogy a jelenlévők öltözékében a szabadság életérzését, illetve a kreativitást láthatjuk keveredni. Ez pedig nyilvánvalóan megmutatkozik a frizuratrendekben is.

A legmenőbb fesztiválfrizurák idén

A nagy hajú szépségblogger, Ariba Pervaiz két gyermek édesanyja, de nem zárkózik el a különleges megjelenéstől. Rövid videójában egy olyan fesztiválfrizurát mutat be nekünk, melyben két vaskos divatirányzat, a hajsmink és a hajékszer is szerepel. Nézd meg, milyen egyszerű ilyen díszes hajkoronát készíteni!

A sminkes-ékszeres frizurán kívül 2019 nagy sztárja a batikolt minta is, így nem véletlen, hogy a hajon is megjelent a retró motívum. A fesztiválok lényege az extravagancia, így nem lepődhetünk meg azon, hogy a népszerű hajszínezés új szintre lépett, és látványos batikolással újult meg. Közkedvelt maradt a csillámok, glitterek használata is, amit már nem csak az arcra és szemhéjra, de a hajba is szórhatunk.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés