Sikkes, gyönyörű nyári frizurák, amelyek elképesztően nőiesek hatvan felett, és stílusújító hatással bírnak. Idén a hosszú és a rövid verziók is divatosak.

hirdetés

Stílusújító nyári frizurák több stílusban

Az idei év rendkívül változatos repertoárral szolgál a hajstílusok tekintetében, ugyanis legyen szó rövid vagy éppen hosszú fazonról, a legtöbb változat hihetetlenül divatos. A nyári szezonban népszerű frizurák között számtalan olyan opció közül lehet válogatni, amelyek hatvan év felett látványosan feldobják a megjelenést. Egy jól eltalált vágás elegendő lehet ahhoz, hogy kiviruljon az arc, illetve frissebbé váljon a küllem, persze az aktuális hajszínpalettán is érdemes egy kicsit nézelődni.

Különböző stílusú, hosszabb és rövidebb fazonú frizurákat mutatunk, amelyek egytől egyig sikkessé varázsolják a megjelenést. A hírességek fazonjaiból szuperül lehet inspirációt meríteni. Sokan ragaszkodnak a klasszikus vágásokhoz, amelyek idén megújult, modern formában tértek vissza a trendek közé. Eközben pedig vannak, akik a legújabb, merészebb stílusokat is kipróbálják, s egyáltalán nem bánják meg a bevállalós átalakítást.

 

Az idei év eddigi legsikkesebb átalakulása egyértelműen Isabelle Huppert nevéhez fűződik, akit korábban klasszikus hosszú frizurával szoktak meg a rajongók. A színésznő most, hetvenévesen úgy gondolta, ideje egy kicsit feldobni a megjelenését. A szezon legmenőbb, legdögösebb fazonját kérte a fodrásztól, a rövid shag pedig hihetetlenül jól áll neki.

Persze nem feltétlenül kell teljes átalakulásban gondolkozni, sokszor egy minimális változtatás elegendő ahhoz, hogy felfrissüljön az összkép. Idén nyáron a vagány, ütős frizurák mellett az egyszerűbb, klasszikus fazonok éppúgy helyet kaptak a repertoárban, így a rövid pixie, a hagyományos félhosszú hajzuhatag és a beszárított vállig érő verzió is rendkívül népszerű választásnak bizonyul.

Ami egyáltalán nem meglepő, hogy a csinos kis francia bobfazon is a lista élén szerepel. A rövidre nyírt bob már évek óta rendkívül népszerű, amit leginkább sikkes, nőies, letisztult formájának köszönhet. Ez a frizura tényleg kortalan, bármely korosztály számára kitűnő választás, garantáltan feldobja a megjelenést. Finom hullámokkal dúsabbnak láttatja a lelapuló tincseket, miközben a nyári forróságban cseppet sem válik zavaróvá, kényelmetlenné.

Kiemelt kép: Nathan Congleton/NBC via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés