Gyakran azt érezzük, hogy az új frizura egyszerűen megváltoztat minket, szinte átformálja a kisugárzásunkat. Pedig valójában a változás már rég elindult belül, a jól eltalált hajviselet csupán egy eszköz arra, hogy a világ felé is kifejezzük megújult énünket. Ezeken a fotókon nem csak a külső átalakulás érhető tetten.

hirdetés

Már-már klisévé kopott az évek során az a megállapítás, hogy a nők úgy általában frizuraváltással zárnak le egy-egy korszakot az életükben. Pedig, ha belegondolunk, ez nemcsak egy üres frázis, hanem nagy igazság van benne!

Minden ember fejlődik, változik élete során, és ha a külső megjelenés nincs összhangban ezzel a belső folyamattal, annak általában feszengés a vége. Olykor ez az érzés olyan ködös, hogy nem megfogható, de kihat az önbizalomra és bizony a nőiesség megélésére is, hiszen amikor nem ugyanaz a nő tekint vissza a tükörből, aki belül formálódik, az ember lánya képtelen azonosulni a stílusával. Ez pedig olyan, mint a rossz kommunikáció, ami pont azt nem juttatja érvényre, amit szeretnénk, avagy nem fejez ki minket.

 

A divatízlés szintén rengeteget változhat a külső benyomások és belső fejlődés hatására, ami pedig jelentősen kihat egy nő öltözködési stílusára. Mivel a megjelenés meghatározó része a frizura, az évek óta viselt, megszokott hajviselet előbb-utóbb teherré válik.

Egy jól eltalált frizuraváltással ki lehet fejezni azt is, hogy magabiztosabbak, nyitottabbak, vagányabbak lettünk, vagy azt, hogy most igazán összhangban állunk önmagunkkal. Az alábbi nők pontosan ezt tették, új stílusuk pedig szemmel láthatóan többet árul el róluk, mint a korábbi frizurájuk.

Új frizura, új nő? Elképesztő, milyen változást idéz elő egy jól eltalált hajfazon

A hullámos vagy göndör hajnak sok előnye van, rengetegen irigylik, de egy semleges fazon nem biztos, hogy érvényre tudja juttatni a pozitívumait. A bohém shag és mullet fazon ötvözésével készült frizura nemcsak a hölgyemény gyönyörű arcát, hanem a sugárzó nőiességét is jobban kihangsúlyozza.

Tökéletes átalakulás az újrakezdéshez! Korábbi fazonvesztett hajstílusával ez a nő meglehetősen beleolvadt a tömegbe, ez a tépett rövid frizura azonban kiemeli határozott és vagány egyéniségét.

Szende lányból menő divatikon! A fazon egyszerűségét tökéletesen feldobja a skandinávszőke hajszín, és máris úgy fest a hölgy, mintha egy divatmagazinból lépett volna elő.

Ez a frizura igazán alkalmas arra, hogy kiemelje az arc szépségét, és felturbózza viselője nőiességét. Csábításhoz tökéletes, ugyanakkor cseppet sem hivalkodó, inkább érzékien lágy ez a fazon.

Lestrapált, fáradt séróból merész, dögös hajzuhatag! Ez a modern shag vágás sokkal izgalmasabbá teszi a megjelenést.

Ez a fiatal nő unalmas, töredezett, semmilyen frizura mögé rejtőzött el a világ elől. Azt nem tudjuk, milyen változás idézte elő nála a merész stílusváltást, de nagyon jól döntött! Ez a nőies pixie csodásan kiemeli arányos fejformáját és szabályos arcát, emellett pedig nyitottságról árulkodik.

A romantikus bobfrizura is nagyon jól állt ennek a bájos hölgyeménynek, de az aszimmetrikus, féloldalt felnyírt pixie jobban hangsúlyt ad a benne rejlő dögös, vagány nőnek.

Ő pedig bájos, kislányos megjelenését cserélte le elegáns, nőies stílusra, és ehhez csupán a frizuráját kellett drasztikusan megváltoztatnia.

A szolid bob is jól passzolt ehhez a nőhöz, ám az aszimmetrikus pixie sokkal ütősebbé teszi vintage stílusát.

Új frizurája egy gyönyörű kibontakozás! Olyan pillanat lehetett a váltás, mint amikor egy színpompás pillangó bújik elő a szürke bábjából.

 

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés