Sharon Stone is kipróbálta a visszatérő frizuratrendet, a féloldalas frufru elképesztően jól áll neki! Rövid és hosszú hajjal egyaránt mutatós.

hirdetés

Sharon Stone újabb frizuratrendet próbált ki: visszatért a féloldalas frufru

Sharon Stone már évek óta ragaszkodik a rövid frizurához. Sokan azt gondolják, hogy a rövidre nyírt tincsek hamar unalmassá válnak, hiszen egy idő után már nem lehet változatosan alakítani és formázni őket, ám a színésznő erre rendszeresen rácáfol. Zseniális érzékkel váltogatja az izgalmas fazonokat. Mindig más és más trendeket próbál ki, miközben tökéletesen hangsúlyozza személyiségét és nőies, vagány stílusát.

Nem meglepő, hogy ismét bevállalt egy visszatérő frizuratrendet, amitől megint csak felfrissült a megjelenése. A féloldalas frufru a kétezres évek elején, valamint a 2010-es években hihetetlenül népszerű volt, most pedig megújulva, modern formában tért vissza a palettára.

Bár a frufru csupán apró változtatást eszközöl a külsőn, hatása elképesztően látványos. Sharon Stone pontosan tudja, hogy a finom átalakításnak is óriási ereje van, éppen ezért gyakran váltogatja a választékát, valamint a homlokát keretező tincsek fazonját is.

 

Nem olyan nagy meglepetés a féloldalas frufru visszatérése a divatba. Az elmúlt időszakban elterjedt függönyfrufru megalapozta az aszimmetrikus verzió sikerét. Hatalmas előnye, hogy könnyedén oldalra csatolható, hamarabb meg lehet szokni, mint egy klasszikus egyenes vágással készült frufrut, ráadásul alaposan felturbózza a frizura stílusát.

Kerek arcforma esetén különösen jó választás, hiszen megbontja az arc szimmetriáját, ennek köszönhetően nyújtja, keskenyíti a fejformát. Izgalmas és sokoldalú, beszárítva, kivasalva és néhány finom loknival oldalra seperve is fantasztikusan mutat.

Több verziója létezik. Azok, akik kevésbé merészek, a középvonali választéktól csak pár centire eltolva vágatják rövidebbre a tincseket. Ám a fodrászok ilyenkor is szoktak rövidíteni egy picit a másik oldalon, hogy tényleg nőies és dögös legyen az összhatás. A merészebbek a homlok túloldaláról indítják a frufrut, a tincsek átsöprése sokkal látványosabb és teltebb fazont eredményez, ám ugyanúgy hozza az aszimmetriát.

Ha fontolgatod a frufru bevállalását, de még nem vagy biztos a döntésedben, a féloldalas verzió megkönnyítheti számodra a dilemmát. A visszanövesztése nem tart annyi ideig, mint mondjuk, egy tömör frufru esetében, ráadásul sokkal többféleképpen viselheted.

Kiemelt kép és cikkfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés