A híres nők gyakran hagyatkoznak a frufru stílusújító hatására. A jól eltalált fazon teljesen átalakítja a megjelenést, sokszor még az arc karakterét is látványosan megváltoztatja.

hirdetés

Hajvágás esetén sokan rögtön egy drasztikus átalakításra gondolnak, ami első blikkre kissé rémisztőnek tűnhet. Nem feltétlenül kell teljesen átformálni a frizurát, egy csinos kis frufru bőven elegendő lehet a stílusújításhoz. A hírességek gyakran kísérleteznek a különböző trendi fazonokkal, imádják a frufru nőies varázsát. Képeken mutatjuk, hogy olykor milyen sokat jelentenek a homlokot keretező rövidebb tincsek.

Híres nők, akik kipróbálták a frufru stílusújító erejét

Dakota Johnson

Dakota Johnsonról szinte mindenkinek a klasszikus, franciás frufru ugrik be elsőként. A színésznő imádja ezt a nőies fazont, de nem volt mindig frufruval felturbózva a frizurája. A jól eltalált vágás teljesen megváltoztatja az arcát és a kisugárzását, sőt, a tincsek esése is egészen átalakul. A haja tartást kap és dúsabbnak tűnik a frufrus stílusnak köszönhetően.

Képek: John Shearer/Miikka Skaffari/Getty Images.

 

Taylor Swift

Taylor Swift szintén igazi frufrurajongó, imádja a klasszikus, egyenes frufruban rejlő nőies eleganciát. Néha-néha megmutatja magát hátranyalt vagy elfésült frizurával is, ám tény, hogy a frufru hihetetlenül jól áll neki. Apró részlet ugyan, de rendkívül sokat nyom a latban.

Jessica Alba

Jessica Alba már kevésbé volt elégedett a frufrus frizurával, az elmúlt időszakban nem is vágatta le a homlokát keretező tincseket. A gyönyörű színésznőnek egyébként nagyon jól állt a laza, könnyed fazon, manapság mégis az egyszerűségre bízza a megjelenését.

Képek: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Donato Sardella/WireImage/Getty Images.

 

Lily Collins

Lily Collins imád kísérletezni a sikkes, divatos dolgokkal, az Emily Párizsban színésznőjét ráadásul nagyon megérintette a francia sikk hangulata a forgatások alatt. A menő franciás frufrut is bevállalta, amitől még kifinomultabb és nőiesebb lett a megjelenése.

Mila Kunis

Mila Kunis sem vágatta rövidre az arcát keretező tincseit mostanában, pedig a dögös Kleopátra-fazon elképesztően jól állt neki. A színésznő igazi kaméleon, alig lehet ráismerni a laza frufruval. Az ő esetében különösen látványos, hogy milyen sokat jelent egy frufrus vágás.

Képek: Momodu Mansaray/Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Jennifer Garner

A színésznő többféle frufrufazont is kipróbált már, de a kedvence egyértelműen a féloldalas vágás. Jennifer Garner gyakran változtat a frizuráján, de mindig csak minimális különbségekkel trükközik, így az összhatás soha nem unalmas, mégsem történik drasztikus átalakulás. A félfrufru a tökéletes arany középút.

Emma Stone

Emma Stone már nem először próbálta ki a klasszikus egyenes frufrut. A laza, könnyed, cseppet sem tömött fazon nagyon jól állt neki. Az ő arca is egészen átalakult a hajvágásnak köszönhetően, nehéz lenne eldönteni, hogy frufruval vagy frufru nélkül ragyog látványosabban.

Képek: Pascal Le Segretain/Getty Images For Louis Vuitton/Pierre Suu/Getty Images.

 

Kiemelt kép: John Shearer/Miikka Skaffari/Getty Images.

Cikkfotók: John Shearer/Miikka Skaffari/Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Donato Sardella/WireImage/Momodu Mansaray/Jeff Kravitz/FilmMagic/Pascal Le Segretain/Getty Images For Louis Vuitton/Pierre Suu/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés