Úgy tűnik, idén nyáron a frufru az egyik legnagyobb frizuratrend, Jennifer Lopez mellett számos híresség próbálta már ki a hajvágás frissítő hatását. Apró részlet ugyan, de látványosan feldobja a megjelenést.

hirdetés

Jennifer Lopez bevetette a dögös frufru erejét, ám nem ő az egyetlen

A frizuratrendek folyamatosan cserélődnek, sokszor egy-egy szezonváltás is elhozza a legújabb divatot, nem kell egy évet várni a repertoárfrissítésre. A hírességek általában elsőként próbálják ki a menő stílusokat, a sztárfodrászok ugyanis rendkívül naprakészek a trendeket illetően. Persze vannak, akik már hosszú évek óta ragaszkodnak klasszikus, időtálló frizurájukhoz, mások azonban bátran vállalják be a merészebb átalakítást is. Idén úgy tűnik, hogy egy apró részlet vált a nyári divat kedvencévé, egyre többen kérnek csinos kis frufrut a szalonban.

Jennifer Lopez régóta ragaszkodik a jól bevált frizurafazonhoz, azonban néha-néha meglepi rajongóit egy kis változtatással. Volt már, hogy csupán trükkös átalakítást végzett a haján a fodrász, ezúttal azonban tényleg rövidre nyírták a homlokára omló tincseket. A fotó elképesztő gyorsasággal terjedt el az interneten, a legtöbben teljesen odáig vannak a bevállalós hajvágásért.

Habár a frufru bevállalásához tényleg átgondolt döntésre van szükség, sokan hirtelen felindulásból, spontán fellángolás alapján kérik a rövidebb tincseket. Így volt ezzel Julia Roberts is. A színésznő fodrásza a People magazinnak árulta el, hogy épp arról beszélgettek, Julia mennyire szerette a régi frufrus fazont, s a nosztalgiázás egy gyors hajvágást eredményezett.

Jennifer Garner szintén rövidebbre vágatta a homlokát keretező tincseit, noha ő nem egy klasszikus frufrufazont választott. Gyakran viseli oldalra fésülve vagy épp középen elválasztva a játékos szálakat, a frufru hihetetlenül feldobta klasszikus frizuráját.

Reese Witherspoon egyértelműen a nőies frizurák királynője, hosszú, félhosszú és sikkes bobfazonnal is láthatták már a rajongók. A gyönyörű színésznő imádja a változatosságot, éppen ezért ő sem maradhatott ki a 2023-as év legnagyobb trendjéből. Mostanában szimpla hosszú tincsekkel láthatták a rajongók, a könnyed, pár szálas egyenes frufru elképesztően fokozza a vonzerejét.

Ashley Tisdale annak idején platinaszőke tincsekkel vált ismertté a High School Musical filmsorozatban, majd a rajongók gyönyörűen ragyogó csokibarna árnyalattal láthatták éveken át. Most nem a hajszínén változtatott, ő is bevállalta a legnagyobb frizuratrendet. A rajongók imádják az átalakulást, sokan úgy gondolják, kifejezetten franciássá vált a megjelenése a csinos kis frufrunak köszönhetően.

Kiemelt kép: Leon Bennett/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés