Sharon Stone már többször bebizonyította, hogy a rövid frizura cseppet sem unalmas. Több módon viselheted ugyanazt a fazont, egy kis átalakítással. Most hátrafésülve a legmenőbb!

hirdetés

Sharon Stone nem csupán stílusával, megjelenésével szintén rendszerint lehengerli a rajongókat. Elképesztő formában van, ráadásul arra is figyel, hogy a frizurája és a sminkje mindig tökéletes legyen. Sokan azt gondolják, hogy a rövid haj egy idő után unalmassá válik, hiszen sokkal kevesebb lehetőséget rejt magában, mint a hosszú hajfazon. A színésznő mindig bebizonyítja, hogy ez egy hatalmas tévhit!

Évek óta ragaszkodik a rövidre nyírt tincsekhez, s remek érzékkel, ízléssel variálja az összhatást. A kedvenc hátrafésült fazonja most hihetetlenül divatossá vált, a klasszikus, kissé vizes hatású rövidke stílus abszolút meghatározza majd a frizuradivatot. Már önmagában az egy szuper variáció, ha az ember finoman hátraegyengeti a rövid szálakat, ám Sharon Stone még ebbe is tud egy kis izgalmat, egyediséget csempészni.

Elképesztően stílusosan variálja a hátranyalt frizurát, apró trükkökkel éri el, hogy a menő rövid fazon még különlegesebb hatást keltsen. Ha kell, nőies, ha kell, vagány, ez az egyszerű, ámde sikkes hajstílus rengeteg arcát tudja megmutatni.

Sharon Stone tudja, hogy most ez a legmenőbb rövid frizura

Sharon Stone irtó sikkesen variálja a szimpla rövid frizurát. A kedvenc fazonja, a hátranyalt stílus pedig úgy tűnik, hogy most totálisan meghódítja a trendeket. Most mindenki ezért a retró frizuráért rajong, ami már önmagában feldobja a megjelenést. A színésznő szerint még ezt a klasszikus rövid stílust is lehet trükkösen viselni.

A teljesen lenyalt, klasszikus verzió már hosszú évekkel ezelőtt is toplistásnak számított. Most újult erővel tért vissza a trendek közé, noha Sharon Stone mindig imádta a vizes hatású, stílusos, sikkes összhatást.

Képek: Daniel Zuchnik/Getty Images for Housing Works/Robin L Marshall/WireImage/Getty Images.

 

A választék eltolásával, féloldalasan hátrafésülve a rövid frizura egészen másként mutat. Sharon Stone gyakran trükközik az aszimmetriával, amely az arc karakterét is átalakítja. Izgalmas, játékos, mégis roppant nőies az összhatás.

Képek: Jerod Harris/Getty Images for VOX Media/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

 

Rövid tincsek ide vagy oda, a dús, emelt tövek így is abszolút megdobják a volument. Egy kis tupírral a hátranyalt frizura tartást kaphat, ilyenkor vagány, mégis dögös összhatást eredményez a fazon. Sharon Stone imádja ezt a megoldást, vörös szőnyeges eseményeken gyakran veti be a hajdúsítő trükköt.

Képek: Jamie McCarthy/Matt Winkelmeyer/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images for Housing Works/Getty Images.

Cikkfotók: Daniel Zuchnik/Getty Images for Housing Works/Robin L Marshall/WireImage/Jerod Harris/Getty Images for VOX Media/Daniele Venturelli/WireImage/Jamie McCarthy/Matt Winkelmeyer/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés